Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 14:14

Τρεις ήττες στην Πάτρα για την ομάδα πόλο του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις γνώρισε η ομάδα παίδων (γενν. 2005) του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στην α' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.


Η μεσσηνιακή ομάδα αγωνίστηκε στην Πάτρα με πολλές απουσίες και έπαιξε επί της ουσίας με παιδιά από το τμήμα μίνι παίδων (γενν. 2007-2008).
Ως εκ τούτοι οι μάχες ήταν άνισες, αλλά τα παιδιά του ΝΟΚ πάλεψαν σε κάθε παιχνίδι με όλες τους τις δυνάμεις και αποκόμισαν εμπειρίες για το μέλλον.
Στην πρεμιέρα την Παρασκευή οι παίκτες των Στάθη Μπακολιά και Αλέξανδρου Ντι Μπενεντέτο ηττήθηκαν με 4-21 από το Ν.Ο. Ναυπλίου. Ακολούθησε τη δεύτερη αγωνιστική η ήττα με 9-23 από τη ΝΕ Πατρών και στο τελευταίο ματς η ήττα με 29-3 από το ΝΟ Πατρών.
Ο ΝΟ Πατρών και η ΝΕ Ναυπλίου ήταν οι ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για τη δεύτερη φάση. Η ομάδα του Ναυπλίου υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη ΝΕΠ.
Να σημειωθεί ότι συνολικά είχαμε δράση σε 11 ομίλους, με το ΝΟΚ να συμμετέχει στον όμιλο της Πάτρας. Οι αγώνες έγιναν στο κολυμβητήριο Πεπανός.
Ο καλαματιανός σύλλογος αγωνίστηκε με τους Γιώργο Γιάνναρη, Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, Αγγελο Τσακαλάκο, Ευστάθιο Φραγκούλη, Χριστόφορο Σπυρόπουλο, Θανάση Μιχαλόπουλο, Δημήτρη Πολίτη, Ανδρέα Γεωργαρά, Γιώργο Μέγγο, Παναγιώτη Περδικέα, Αγγελο Βλάσση, Σπύρο Κουρεντζή και Κωνσταντίνο Σπαράγγη.


Όμιλος Πάτρας (Κολυμβητήριο Πεπανός)


Τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική
ΝΕ Πατρών – ΝΟ Πατρών 7-22
ΝΟ Καλαμάτας – ΝΟ Ναυπλίου 4-21

2η αγωνιστική
ΝΟ Καλαμάτας – ΝΕ Πατρών 9-23
ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Πατρών 4-13

3η αγωνιστική
ΝΟ Πατρών – ΝΟ Καλαμάτας 29-3
ΝΟ Ναυπλίου – ΝΕ Πατρών 9-9

Η Βαθμολογία

1. ΝΟ Πατρών 9
2. ΝΟ Ναυπλίου 4
-. ΝΕ Πατρών 4
4. ΝΟ Καλαμάτας 0