Σάββατο, 04 Ιούλιος 2020 12:36

Αγγιξε το απόλυτο ο Μεσσηνιακός στην Τρίπολη!

Γράφτηκε από τον
Αγγιξε το απόλυτο ο Μεσσηνιακός στην Τρίπολη!

 

Με 14 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκε ο Μεσσηνιακός στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων – παγκορασίδων στην Τρίπολη, κατακτώντας όπως γράψαμε χθες εφτά μετάλλια.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι ότι οι 13 από τους 14 αθλητές του πήραν την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε χθες με υπηρηφάνεια ο ιστορικός σύλλογος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά και την τελική επικύρωση των αποτελεσμάτων του διασυλλογικού πρωταθλήματος παμπαίδων- παγκορασίδων που διεξήχθη στην Τρίπολη το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκύπτουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα ποιοτικά στοιχεία για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. κατέβασε 14 αθλητές και αθλήτριες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας 7 μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα. Αυτό όμως που κάνει την ποιοτική διαφορά είναι ότι από τους 14 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν οι 13 κέρδισαν πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς ξεπέρασαν τα όρια πρόκρισης που θέτει η Εθνική Ομοσπονδία (ΣΕΓΑΣ). Το ποσοστό αυτό αγγίζει το απόλυτο σε προκρίσεις ανάλογα με τις συμμετοχές, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα το προπονητικό τιμ του Συλλόγου, καθώς αποδείχθηκε ότι για μια ακόμη χρονιά η ποιοτική δουλειά που γίνεται επιβραβεύεται.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη διοργάνωση της ηλικιακής τους κατηγορίας, το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων- παγκορασίδων, καθώς και να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες και διακρίσεις. Το παρόν και το μέλλον τους ανήκει. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες που προκρίνονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων
Παγκορασίδες: Κουλιέρη Βασιλική (80μ), Μαλαπάνη Αγγελική (Σφύρα), Χότζα Χρίστινα (Σφύρα)
Παρθενίου Ελένη (Σφύρα), Κλείδωνα Γεωργία (Σφύρα και Σφαίρα), Δωδεκάτου, Χότζα, Φουσέκη, Κνέντζο (4X80μ Σκυταλοδρομία)
Παμπαίδες: Τριαντόπουλος Βλαδίμηρος (200μ μετ´ εμποδίων), Μπακούρος Λάμπρος (Ύψος), Παπαγιαννόπουλος Μάριος (Ακόντιο), Τριαντόπουλος, Κουλιέρη, Καλογεροπούλου, Νικόλης- (4Χ200μ Σκυταλοδρομία).
Σειρά παίρνουν πλέον το Σαββατοκύριακο οι παίδες και οι κορασίδες του Μεσσηνιακού στο αντίστοιχο διασυλλογικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί και αυτό στην Τρίπολη, όπου θα διεκδικήσουν αντίστοιχες επιδόσεις και προκρίσεις στο δικό τους πανελλήνιο πρωτάθλημα.