Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 13:12

Επιτυχίες της ΑΛΑΚ στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Γράφτηκε από τον
Επιτυχίες της ΑΛΑΚ στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Στη δράση επέστρεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας. Η αρχή έγινε με την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, όπου η ΑΛΑΚ έδωσε δυναμικό “παρών” και κατάφερε να διακριθεί.


Συγκεκριμένα στο εν λόγω αγώνα που διεξήχθη υπό βροχή (στα μισά του δεύτερου σκέλους) συμμετείχαν συνολικά 52 οδηγοί, ενώ δεν υπήρχαν θεατές, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες από την Πολιτεία και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.
Την πρώτη διοργάνωση μετά το lockdown ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.)
Η ΑΛΑΚ εκπροσωπήθηκε με 8 οδηγούς στον Αχλαδόκαμπο με τους περισσότερους να διακρίνονται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καλαματιανού σωματείου ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με Ferrari 458 Challenge ήταν: 1oς FS,1oς FSA και 1ος ΑΛΑΚ.
Ο Αναστάσιος Τζαβάρας με Opel Αstra GSI ήταν 1os A7 3ος Α ,1ος Α έως 2lt και 2ος ΑΛΑΚ.
Ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος με Mitsubishi Lancer EVO IX ήταν 1ος Ν4,1ος Ν και 3ος ΑΛΑΚ.
Ο Θανάσης Γαλανόπουλος με Citroen Saxo ήταν 1ος Α6,3ος Α έως 2lt και 4ος ΑΛΑΚ.
Ο Ηλίας Ασημακόπουλος με Pegeuot 106 ήταν 3ος Ν2,3ος Ν έως 2lt και 5ος ΑΛΑΚ.
Η Θεοδώρα Χονδρού με Ford Sierra Cosworth ήταν 2η Ε12 και 6η ΑΛΑΚ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος με Ford Escort MK2 εγκατέλειψε από έξοδο, ενώ ο Κωνσταντίνος Τζαφάρας με Lancia Delta Intergralle δεν εκκίνησε.
Από εκεί και πέρα, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας έλαβε μέρος και στον αγώνα πρωταθλήματος drift στον Μαραθώνα. Οι Κωνσταντίνος Δρούγας, Κωνσταντίνος Αργυρός και Θανάσης Γεωργακόπουλος έκαναν αξιόλογο αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν