Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020 13:30

Θρίαμβος του ΠΟΚ στο πανελλήνιο ποδηλασίας

Γράφτηκε από τον

Διπλός θρίαμβος για τον Ποδηλατικό Ομιλο Καλαμάτας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας κατηγοριών Masters.

Οι Σταύρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Δημητρακόπουλος ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα αγωνίσματα τους και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας! Οι δύο αθλητές του ΠΟΚ κυριάρχησαν με διαφορά έναντι όλων των συναθλητών τους, κατακτώντας δίκαια τους τίτλους, ο πρώτος στην χρονομέτρηση ο δε δεύτερος στην αντοχή. Το εν λόγω πρωτάθλημα έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Εύβοια με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών.
Ο ΠΟΚ εκτός από τις πρωτιές στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και της αντοχής, είχε και άλλα καλά πλασαρίσματα, δείχνοντας τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
Αναλυτικά, ο Σταύρος Κανελλόπουλος στην κατηγορία Μάστερ Α ήταν πρώτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2020 και τέταρτος στο αγώνισμα της αντοχής.
Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος συμμετέχοντας στην κατηγορία Β’, ήταν δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και πρώτος στο αγώνισμα της αντοχής και Πρωταθλητής Ελλάδας για το 2020.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Ψωματάρης στην κατηγορία Μάστερ Β’ ήταν 22ος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και εκτός χρόνου στο αγώνισμα της αντοχής , λόγω σκασίματος ελαστικού.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου (κατηγορία Μάστερ Α’) κατέλαβε την 11η θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και την 32η στο αγώνισμα της αντοχής. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος (κατηγορία Μάστερ Γ) ήταν τέταρτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και 19ος στο αγώνισμα της αντοχής.