Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 11:59

ΣΔΥΜ: Αρχισαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Γράφτηκε από τον

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Δρόμος της Αθήνας, που δεν θα έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους λόγω της πανδημίας και ο ΣΔΥΜ με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να δηλώνουν άμεσα συμμετοχή, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από χθες το μεσημέρι και γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.sdym.gr). Συγκεκριμένα, ο αριθμός των εγγραφών που διατέθηκαν στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας είναι 45 για τον Μαραθώνιο Δρόμο (Κυριακή πρωί) και αφορά (γεννημένους/ ες τουλάχιστον το 2002 και μεγαλύτερους), 75 για τα 10 χιλιόμετρα (Σάββατο απόγευμα) και αφορά (γεννημένους /ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτερους) και 17 για τα 5 χιλιόμετρα (Κυριακή πρωί) και αφορά (γεννημένους/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτερους) Σημειώνεται ότι από τη φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, τα διαθέσιμα επίπεδα εγγραφής είναι δύο: Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής και Πλήρες Επίπεδο Εγγραφής (αφορά κυρίως δρομείς που ταξιδεύουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό). Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:

Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο 25€

Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο - 22€

Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο – 19€

Προθεσμία τριών ημερών

“Επειδή οι θέσεις που μας έχουν διατεθεί είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, η οποία θα εμφανίζεται μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Τα μέλη που θα καταλάβουν τις προσφερόμενες από τη διοργάνωση θέσεις, θα ειδοποιηθούν άμεσα με αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και θα έχουν στη διάθεση τους τρεις (3) ημέρες για την εξόφληση του αντιτίμου συμμετοχής έως την Πέμπτη 16/7 αυστηρά.

Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία αυτή χωρίς να έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής, η αίτηση θεωρείται άκυρη, η θέση αποδεσμεύεται και παραχωρείται στον/ην επόμενο/η της λίστας αναμονής που θα έχει καταρτιστεί και που αντίστοιχα θα ειδοποιείται με ηλεκτρονικό μήνυμα και θα πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής εντός τριών ημερών”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δρομέων Υγειας Μεσσηνίας και προσθέτει:

“ Για την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής θα είναι ανοιχτά από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ, τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο κτίριο 30) αυτή την εβδομάδα (Δευτέρα 13 μέχρι Παρασκευή 17 Ιουλίου). Τα μέλη που κατοικούν εκτός Μεσσηνίας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλέφωνο 6983511797, ο οποίος θα τους ενημερώσει για τον τρόπο πληρωμής. Τα παραπάνω ισχύουν για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη μας. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα ενημερότητας με την ταυτόχρονη καταβολή της ετήσιας συνδρομής και του αντίτιμου συμμετοχής. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6983511797 (Παναγιώτης Καμπάς) και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος), καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου”.

Ο τρόπος διεξαγωγής

Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α και Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Ο Μαραθώνιος δρόμος θα γίνει την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο θα διεξαχθεί ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, όπου οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η ίδια λογική θα ακολουθηθεί και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων Zero Waste Future που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.