Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020 13:03

Αρχισαν ξανά οι αγώνες στον Ομιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Αρχισαν ξανά οι αγώνες στον Ομιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας

Ξεκίνησε και πάλι από χθες Δευτέρα τη λειτουργία του ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, σύμφωνα βέβαια με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες ομάδων κάθε Δευτέρα στις 20.30 και αγώνες ζευγών κάθε Τετάρτη επίσης στις 20.30 στην έδρα του ομίλου, Σανταρόζα και Παπανικολή 3. Κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή, θα υπάρξει ενημέρωση και για την συνέχιση των μαθημάτων που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τα μέτρα πρόληψης για τον COVID, όλες οι δραστηριότητες του ομίλου θα γίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και το εγκεκριμένο από την Γ.Γ.Α. αγωνιστικό πρωτόκολλο για το Μπριτζ. Για λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το το site της Ε.Ο.Μ Αρχική σελίδα Στο πλαίσιο αυτό, ήδη ο όμιλος έχει εξοπλιστεί με τα κατάλληλα υλικά (ειδικό θερμόμετρο, αντισηπτικά, μάσκες, γάντια) για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή αγωνιστικών και όχι μόνο συναντήσεων.

“Με την ασφάλεια και την προστασία όλων να είναι το πρώτο και βασικό μέλημα μας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, όπως άλλωστε ήδη συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους ομίλους τόσο της περιφέρειας όσο και της Αττικής, και να χαρούμε την διασκέδαση και την πνευματική άσκηση που προσφέρει το Μπριτζ. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται και να επικοινωνεί με τον όμιλο είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook , είτε στέλνοντας email στο oamkbridge@gmail.com, είτε καλώντας στο 27211 81328”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας.