Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 18:34

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στους Βαλκανικούς η Μπάκα του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή έντεκα χωρών θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα οι Βαλκανικοί αγώνες Εφήβων – Νεανίδων. Εκτός της Ελλάδας μετέχουν οι Σερβία, Βοσνία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία.


Στους αγώνες θα συμμετέχει και η καλαματιανή πρωταθλήτρια Βασιλική – Σταυρούλα Μπάκα. Η νεαρή κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα αγωνιστεί στα 50, 100, 200, 400 ελεύθερο, 4 χ 100 μικτή ομαδική, 4 χ 100 ελεύθερο και 4 χ 200 ελεύθερο. Είναι η 9η συμμετοχή της Βασιλικής με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και η 2η συμμετοχή της σε Βαλκανικούς αγώνες, όπου είχε αγωνιστεί τη περσινή χρονιά κατακτώντας 2 χρυσά και 2 αργυρά. Τους αγώνες πέρυσι είχε διοργανώσει και πάλι η πόλη της Λάρισας.

Οι ώρες προπονήσεις
των τμημάτων του ΝΟΚ

Στο μεταξύ, κανονικά θα διεξάγονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ομίλου από την προσεχή Δευτέρα. Μετά τις μικρές αλλαγές που έγιναν κατά την περίοδο του Πάσχα, οι προπονήσεις επιστρέφουν στο παλαιό ωράριο. Αναλυτικά θα έχουν ως εξής: ώρες κοινού 1 -4 μ.μ., αγωνιστική 2.30 - 5 μ.μ. και 5 - 7 μ.μ., προγωνιστική και επίλεκτα 5 – 7 μ.μ. και αρχάριοι 4 -7 μ.μ.. Τα τμήματα υδατοσφαίρισης προπονούνται καθημερινά 5 -7 μ.μ.