Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 16:48

ΣΤΙΒΟΣ: Νέα μετάλλια για τον Μεσσηνιακό στο διασυλλογικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Μεσσηνιακό που πήρε μετάλλια και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών -γυναικών, που έγινε στην Τρίπολη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο καλαματιανός σύλλογος κατάφερε να διακριθεί παρότι η πλειονότητα των παιδιών που αγωνίστηκαν, ανήκουν σε μικρότερη ηλικιακή αγωνιστική κατηγορία. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Αλέξανδρος Σταματέλος, Νίκος Ζαχαρέας, Χαράλαμπος Σουλεϊμέζης, Παναγιώτης Μαλαπάνης, Ευγενία Διαμαντοπούλου, Μαριδήμη Χανδρινού και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρα (Φεράι, Διαμαντοπούλου, Τασσιοπούλου, Πλατανίτη). Και οι υπόλοιποι αθλητές είχαν καλά πλασαρίσματα, με το τεχνικό τιμ να μένει απόλυτα ικανοποιημένο από την παρουσία, τις προσπάθειες, αλλά και τις αγωνιστικές εμπειρίες που κέρδισαν τα παιδιά. Την αποστολή συνόδευσαν στην Τρίπολη οι προπονητές Άρης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Καλυβιώτης, Ελένη Χαντζή, Λούης Τσάτουμας και Γιάννης Γρίβας.
Η αγωνιστική δράση του Μεσσηνιακού συνεχίζει αδιάκοπα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Επόμενη διοργάνωση είναι το Σαββατοκύριακο το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στην Λάρισα, όπου ο σύλλογος θα έχει δυνατή εκπροσώπηση ξανά σε πανελλήνιο επίπεδο, γεγονός που διατηρεί τον μεσσηνιακό στίβο μονίμως στο προσκήνιο.
Τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Μεσσηνιακού στην Τρίπολη έχουν ως εξής:

Ανδρες

Σταματέλος Αλέξανδρος, 3ος στα 100μ με επίδοση 11,49’’
Αλεξανδρόπουλος Αλέξανδρος, 11ος στα 200μ με επίδοση 26,06’’
Ζαχαρέας Νικόλαος, 2ος στο ύψος με επίδοση 1,75μ
Σουλειμέζης Χαράλαμπος, 2ος στο ακόντιο με επίδοση 38,43μ
Μαλαπάνης Παναγιώτης, 2ος στη Σφαιροβολία με επίδοση 12,00μ (αγωνίστηκε για την Ολυμπιάδα Καλαμάτας, αλλά προπονείται με τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.)

Γυναίκες

Διαμαντοπούλου Ευγενία, 2η στα 100μ με επίδοση 13,12’’
Καλογεροπούλου Δήμητρα Ιωάννα, 5η στα 400μ με επίδοση 1,07,11’
Χανδρινού Μαριδήμη, 2η στο μήκος με επίδοση 5,73μ
Κάγια Θεοδώρα, 5η στο μήκος με επίδοση 4,97μ
Γιαννουλάκη Δήμητρα, 5η στη Σφαιροβολία με επίδοση 9,28μ
Φεράι, Διαμαντοπούλου, Τασσιοπούλου, Πλατανίτη- 2η ομάδα στη Σκυταλοδρομία 4Χ100μ με επίδοση 51,16’’