Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 13:59

Επιτυχίες του Ευκλή στον Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας

Γράφτηκε από τον
Επιτυχίες του Ευκλή στον Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας

Θετική παρουσία είχε ο Ευκλής στον 12ο Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας που έγινε την Κυριακή με διοργανωτή την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Νεμέας και των Τοπικών Φορέων.

Ο καλαματιανός σύλλογος εκπροσωπήθηκε επάξια από τρεις αθλητές. Ο Ιωάννης Πετρακόπουλος κατέκτησε την 2η θέση στην Α΄ κατηγορία (30-39 ετών), ο Βασίλειος Μυστριώτης και αυτός κατέκτησε την 2η θέση στην Δ' κατηγορία ( 60 ετών και άνω) και τέλος ο Νικόλαος Ρήγας με πολύ καλή προσωπική επίδοση στην κατηγορία Β΄ (40-49 ετών).

Οι αθλητές του Ευκλή δήλωσαν ότι ήταν μια άρτια διοργάνωση και πως είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο που έχει ορίσει το Υπουργείο Αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αγώνας των 75 χλμ. ήταν αφιερωμένος σε δυο αγαπημένα πρόσωπα της ποδηλατικής οικογένειας, τα οποία έφυγαν από την ζωή χτυπημένα από την επάρατη νόσο.

Συνολικά έλαβαν εκκίνηση με αφετηρία από το Δημαρχείο της Νεμέας 272 αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και τερματισμό στην πλατεία των Αηδονιών, συμπεριλαμβανομένων και των πετάλ του Σ.Π.Ο.Κ. ''Ευκλής'', πετυχαίνοντας οι ποδηλάτες του καλαματιανού σωματείου μάλιστα πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή είναι ο Ποδηλατικός Γύρος Χαλκίδας που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.