Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 14:32

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη θέση ο Δημητρακόπουλος στο Γύρο Νεμέας

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Μάστερ Β1 κατέκτησε ο αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Δημητρακόπουλος στον Ποδηλατικό Γύρο Νεμέας που έγινε στις 19 του μήνα στην στην περιοχή της Νεμέας με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα που άγγιξε τον αριθμό των 280 περίπου συμμετεχόντων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Καλαματιανού συλλόγου στο 12ο γύρο Νεμέας είναι τα εξής. Στην κατηγορία Μάστερ Β1 πρώτος με χρόνο 2:07:59 Δημήτρης Δημητρακόπουλος και δεύτερος στη γενική κατάταξη μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Στην κατηγορία Μάστερ Γ1 ένατος με χρόνο 2:22:41 Νικόλαος Κωνσταντόπουλος. Στην κατηγορία Μάστερ Β2 εικοστός όγδοος με χρόνο 2:38:29 Φώτιος Κωτσιοπουλος.

Στην κατηγορία ανδρών ο Ποδηλατικός Ομιλος συμμετείχε με δύο αθλητές, τον Θεόδωρο Κωνσταντόπουλο ο οποίος με επίδοση 3:00:50 κατόρθωσε να τερματίσει εντός του χρονικού ορίου που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην επερχόμενη Σπαρτακιαδα καθώς και τον Νικόλαο Λινάρδο ο οποίος δεν κατόρθωσε να τερματίσει λόγω ενός τεχνικού προβλήματος που δεν κατέστη εφικτή η επισκευή του.