Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 13:52

Στον Γ.Σ. Ακρίτα ο προπονητής ρίψεων Κώστας Δρακόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στον Γ.Σ. Ακρίτα ο προπονητής ρίψεων Κώστας Δρακόπουλος

 

Ο καταξιωμένος προπονητής ρίψεων Κώστας Παπαδόπουλος προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του ΓΣ Ακρίτας 2016.

Μια προσθήκη που όπως αναφέρει ο Καλαματιανός σύλλογος γίνεται “με γνώμονα την συνεχή αναβάθμιση ποιότητας των προπονήσεων και υπηρεσιών του συλλόγου στα νέα παιδιά της Καλαμάτας και Μεσσηνίας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει ο Ακρίτας, η προπόνηση στα αγωνίσματα ρίψεων θα γίνεται πλέον στην πόλη της Καλαμάτας με την έναρξη της σεζόν, διότι έως τώρα οι προπονήσεις λαμβάνουν μέρος σε χώρο της Τρίπολης όπου υπάρχει κλωβός ρίψεων.

Από τον Σεπτέμβριο ο κ.Δρακόπουλος θα υλοποιεί το πρόγραμμά του στην Καλαμάτα, έτσι περισσότερα αγόρια και κορίτσια θα έχουν την δυνατότητα να γυμναστούν σε υψηλό επίπεδο και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τους επόμενους πρωταθλητές.

Η ανακοίνωση του Ακρίτα αναφέρει ακόμη: “Η εμπειρία και τεχνογνωσία του προπονητή κ. Δρακόπουλου είναι πολυετής και διεθνώς αναγνωρισμένη, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο για να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στις προπονητικές του οδηγίες. Διαβάστε συνοπτικά την πορεία του: Αθλητής του Γ.Σ. Αρκαδίας στο αγώνισμα της σφαιροβολίας. Μέλος της εθνικής ομάδας στίβου από 1987 ως και το 1992. Ομοσπονδιακός προπονητής από το 1997 ως και το 2015. Κάτω από την τεχνική του καθοδήγηση, αθλητές έχουν καταρρίψει 8 πανελλήνια ρεκόρ όπως και 3 παγκύπρια ρεκόρ. Οι αθλητές που έχει προπονήσει έχουν πετύχει τις ακόλουθες επιτυχίες: 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 6η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 2η θέση στην πανεπιστημιάδα, συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σύδνεϋ και το Πεκίνο, νίκες και μετάλλια σε αγώνες όπως Μπρούνο Τζάουλι, Βαλκανικοί, Μεσογειακοί, Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Εκ μέρους του Πέτρου Παπαδόπουλου, προέδρου του συλλόγου και κάθε διοικητικού και προπονητικού μέλους, υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υψηλού επιπέδου αθλητικών προγραμμάτων στη νεολαία, στους ενήλικες και γενικότερα στην οικογένεια”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ