Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 12:52

Ο Ηλιάδης στον πρώτο online αγώνα ρυθμικής για άνδρες

Γράφτηκε από τον
Ο Ηλιάδης στον πρώτο online αγώνα ρυθμικής για άνδρες

Στον πρώτο online αγώνα για άντρες στη ρυθμική γυμναστική θα συμμετέχει ο αθλητής Γιάννης Ηλιάδης από τα Φιλιατρά, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο.

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων που έχουν παρθεί σε παγκόσμιο επίπεδο ο αγώνας θα είναι online και ο κάθε αθλητής θα διαγωνίζεται στη χώρα του, και αυτό θα γίνει μέσω της εφαρμογής Zoom ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από κανάλι στο YouTube.
Ο αγώνας διοργανώνεται από Σύλλογο της Βραζιλίας και θα γίνει και σε ώρα Βραζιλίας περίπου στις 1 ώρα τα μεσάνυχτα. Μάλιστα στο Μεσσήνιο αθλητή Γιάννη Ηλιάδη έχει προταθεί να κάνει το το opening- καλωσόρισματου αγώνα με ένα gala. Στην συνέχεια θα αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ αθλητών (25ος) στο στεφάνι. Ο κάθε αθλητής θα εκτελέσει το πρόγραμμα του στο γήπεδο του, με τον Ηλιάδη να βρίσκεται στο Κλειστό γήπεδο της παραλίας στην Καλαμάτα «Τέντα» .
Όπως σημειώνει ο Ηλιάδης: “Η προετοιμασία ήταν δύσκολη αλλά πιστεύω ότι είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος. Για τον αγώνα αυτόν θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας «Η Νίκη» καθώς και την Βαρβάρα Φίλιου η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου”.
Κ.Μπ.