Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 12:17

ΣΔΥΜ: Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Γράφτηκε από τον

 

Εδώ και ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2020, μέσω του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Ο καλαματιανός σύλλογος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως η διαδικασία των δηλώσεων θα λήξει σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η εξόφληση του αντιτίμου συμμετοχής (τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 20:00).

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, όσες θέσεις από αυτές που έχουν κατανεμηθεί στον ΣΔΥ Μεσσηνίας μείνουν κενές, θα αποδεσμευθούν και θα επιστραφούν στη διοργάνωση, οπότε ο σύλλογος δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει εκπρόθεσμα αιτήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής/εξόφλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα του ΣΔΥΜ Θύμιο Αλεξόπουλο στο τηλέφωνο 694 255 3154.

Να θυμίσουμε πως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου 2020, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός Σταδίου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ