Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 12:17

ΣΔΥΜ: Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥΜ: Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών

 

Εδώ και ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2020, μέσω του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Ο καλαματιανός σύλλογος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως η διαδικασία των δηλώσεων θα λήξει σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η εξόφληση του αντιτίμου συμμετοχής (τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 20:00).

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, όσες θέσεις από αυτές που έχουν κατανεμηθεί στον ΣΔΥ Μεσσηνίας μείνουν κενές, θα αποδεσμευθούν και θα επιστραφούν στη διοργάνωση, οπότε ο σύλλογος δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει εκπρόθεσμα αιτήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής/εξόφλησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα του ΣΔΥΜ Θύμιο Αλεξόπουλο στο τηλέφωνο 694 255 3154.

Να θυμίσουμε πως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου 2020, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός Σταδίου.