Τετάρτη, 30 Απρίλιος 2014 13:12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά "Oπεν Πάσχα 2014"

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά "Oπεν Πάσχα 2014"

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το τουρνουά "Oπεν Πάσχα 2014" που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης στις εγκαταστάσεις του Αγ. Νικολάου.
Η διοργάνωση περιελάμβανε αρκετά υψηλού επιπέδου τένις και ολοκληρώθηκε με την παρουσία αρκετών φίλων του αθλήματος στους τελικούς των κατηγοριών τζούνιορ και ενηλίκων.


Αναλυτικά οι νικητές σε όλες της κατηγορίες ήταν οι εξής:
Στο διπλό των ανδρών χρυσό πήραν οι Σωκράτης Ζερβάκος και Περικλής Καλοφωλιάς, ασημένιο οι Βασίλη Δρακόπουλος και Γιάννης Μουτσούλας και χάλκινο οι Δημήτρης Σπανός και Ευθύμιος Σπανός.
Στην κατηγορία μονό ανδρών πρώτος ήταν ο Γιάννης Στυλιανόπουλος, δεύτερος ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος και τρίτος ο Κώστας Μπίτζας.
Στην κατηγορία τζούνιορ, στο πράσινο επίπεδο μεγάλη κερδισμένη ήταν η Κατερίνα Αποστολοποϋλου κερδίζοντας δύσκολα στον τελικό την Βασνέσσα Φωτεινοπουλου με 2-0 σετ.
Την τρίτη θέση πήρε ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος, ενώ στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας conolation νικητής ήταν ο Γιώργος Τσόκας που νίκησε στον τελικό τον Δημήτρη Καρτερολιώτη.
Στο πορτοκαλί επίπεδο χρυσό μετάλλιο πήρε ο Φώτης Φωτεινόπουλος που κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Ερρικέτη Παναγιωτόπουλου. Την τρίτη θέση πήρε η Χρυσαφένια Κορπη  ενώ στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας consolation νικήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Καλυβιώτη.
Στο κόκκινο επίπεδο χρυσό μετάλλιο πήρε ο Νίκος Δρακόπουλος, αργυρό ο Διονύσης Δρακόπουλος και την τρίτη θέση ο Γιώργος Καλοφωλιάς.
Οι απονομές των επάθλων σε όλες της κατηγορίες θα γίνουν το Σάββατο 3  Μαίου στις 5 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ομίλου στον Αγ. Νικόλαο.
Με ανακοίνωση του ομίλου, ο πρόεδρος του Σωκράτης Ζερβακος, τα μέλη του Δ.Σ και ο προπονητής του ομίλου Γιώργος Τσουμπρακος συνχαίρουν τους μικρούς μαθητές και τους ενήλικες για την συμμετοχή τους στους αγώνες και τους καλούν στην απονομή των μεταλλίων.