Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 13:24

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Οι νικητές του καλοκαιρινού τουρνουά (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Οι νικητές του καλοκαιρινού τουρνουά (φωτό)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου το “12o Messinitennis Open Summer 2020”.

Το φινάλε περιελάμβανε το μεγάλο τελικό στην 2η κατηγορία ανδρών.

Νικητής ο Αναστάσιος Χρήσιμος που κέρδισε τον Τάσο Παντελίδη με 6-3/6-0.

Οι απονομές των επάθλων έγιναν από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Χαράλαμπο Μακρή και το μέλος του Δ.Σ. Στάθη Χρήσιμο.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι ο Κώστας Μουρτζανός κέρδισε τον Βασίλη Κληρόπουλο (6-3/3-6/10-7 ) και κατέκτησε την 1η θέση στην 3η κατηγορία ανδρών.

Η απονομή των επάθλων στους φιναλίστ, έγινε από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Χαράλαμπο Μακρή.

Στα διπλά μικτά μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νικητές ήταν το ζευγάρι Χρήστος Χριστόπουλος, Κατερίνα Σταμούλη νικώντας τους Παναγιώτη Καρελά και Αγγελική Κουλουμπού με 2-6/6-4/10-1.

Μεγάλη νικήτρια του μεγάλου τελικού στην 1η κατηγορία γυναικών ήταν η Βάσια Μιχαλοπούλου κερδίζοντας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι τη Δώρα Ηλιοπούλου με 2-0 σετ. Τις απονομές έκαναν ο ιδιοκτήτης του “Focous radio 99.6 fm Γιώργος Μαρκόπουλος και το μέλος του ΔΣ Βασίλης Δρακόπουλος.

Οσον αφορά τη 2η κατηγορία γυναικών, νικήτρια ήταν η Εφη Κουτσουμπού που κέρδισε τη Σοφία Κλείδωνα με 6-2/1-6/10-6.

Νικητής στην 1η κατηγορία ανδρών ήταν ο Παναγιώτης Καρελάς που νίκησε στον μεγάλο τελικό το Θάνο Κακουρίδη με σκορ 62/63 και στα διπλά ανδρών το ζευγάρι Γαλάνης/ Καρελάς που νίκησαν στον τελικό τους Κακουρίδη/Μίταλα με 57/76/61.