Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 15:08

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Χρυσό μετάλλιο ο Κανελλόπουλος στην Ανάβαση Πάρνηθας

Γράφτηκε από τον

 

Οι επιτυχίες για τον Ποδηλατικό Ομιλο Καλαμάτας συνεχίστηκαν και στην ατομική χρονομέτρηση Ανάβαση Πάρνηθας, που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο ΠΟΚ συμμετείχε με τρεις αθλητές, με τον πρωταθλητή Ελλάδας του 2020 Σταύρο Κανελλόπουλο να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μάστερ Α' και την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των κατηγοριών μάστερς με χρόνο 32:04.

Στην κατηγορία μάστερ Β' έλαβε μέρος ο Γιώργος Ψωματάρης και με χρόνο 38:58 αναρριχήθηκε στην 18η θέση. Στην κατηγορία μάστερ Γ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με χρόνο 37:12 βρέθηκε στην 5η θέση, πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη εμφάνιση δεδομένου του υψηλού ανταγωνισμού λόγω συμμετοχής έμπειρων πρωταθλητών της προαναφερόμενης αγωνιστικής κατηγορίας.

Οι προηγούμενες συμμετοχές

Στις 22 Αυγούστου ο Ποδηλατικός Ομιλος Καλαμάτας πήρε μέρες και στην ανάβαση 35κμ στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, όπου οι Σταύρος Κανελλόπουλος και Νικόλαος Κωνσταντόπουλος απέσπασαν την δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα.. Ακόμα στις 23 Αυγούστου σε σιρκουί 37 κμ στο Ολυμπιακό χωριό αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Δημητρακόπουλος και Φώτης Κωτσιοπουλος. Ο πρώτος κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του και ο δεύτερος είχε αξιόλογη αγωνιστική παρουσία.

Με ανακοίνωσή η διοίκηση του συλλόγου συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την επίπονη προσπάθεια τους και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη υγεία και καλή συνέχεια.