Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 13:51

Οι νικητές στο τουρνουά σκακιού του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο (υπήρξε όριο συμμετοχών) διεξήχθη την περασμένη Κυριακή τουρνουά σκακιού στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Στο 12ο τουρνουά μπλιτς “Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας” έλαβαν μέρος οι Πέτρος Διαμαντέας, Μαριάνθη Λούκα, Αθανασόπουλος Θοδωρής, Αθανασόπουλος Ηλίας, Πουλόπουλος Ηλίας, Βέκκος Χρήστος,
Σταματελόπουλος Γιώργος, Κουντούρη Χριστίνα και Βασιλοπούλου Άννα. Νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Πουλόπουλος με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες σε ισοβαθμία με τον Ηλία Αθανασόπουλο, που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο. Τρίτος στην τελική κατάταξη ήταν ο Θοδωρής Αθανασόπουλος με 5 βαθμούς με την Χριστίνα Κουντούρη να είναι η πρώτη γυναίκα του τουρνουά. Την προσεχή Κυριακή ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα διοργανώσει το 8ο νεανικό ράπιντ «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» για παιδιά μέχρι 12 ετών. θα υπάρξει όριο συμμετοχών στα 16 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email nokchess@gmail.com, στην σελίδα στο facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας και τηλεφωνικά (697 2701590 κ. Θοδωρής Τσεκούρας).