Σάββατο, 10 Μάιος 2014 08:45

Aπόψε το 1ο Night Run Καλαμάτα που υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για το 1ο Night Run Καλαμάτα έφθασε, καθώς σήμερα  στις 8.30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης θα ξεκινήσει αυτός ο εντυπωσιακός αγώνας, που δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και θα γίνει με την συμβολή ατομικών φακών κεφαλής.


Διοργανωτής είναι το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού που καλεί τον κόσμο από 5 έως… 85 ετών (αναμένονται πάνω από 700 συμμετοχές) να λάβει μέρος σε μία σε μία από τις δύο διαδρομές  (2 και 5 χιλιόμετρα) που υπάρχουν.
Η διαδρομή των 2 χιλιομέτρων κατεβαίνει την οδό Αριστομένους, περνάει μέσα από το Πάρκο Σιδηροδρόμων, και επιστρέφει πάλι στην πλατεία μέσω του ποδηλατοδρόμου της Αριστομένους.
Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων κατεβαίνει την Αριστομένους, διέρχεται το Πάρκο Σιδηροδρόμων, κατευθύνεται μέχρι το «Πανελλήνιον» στο λιμάνι και επιστρέφει στην πλατεία από τον ίδιο δρόμο.
Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής/ παραλαβής του πακέτου εξοπλισμού (δήλωση, φακός, αριθμός) μπορεί να πραγματοποιηθεί και σήμερα μέχρι τις 8 μ.μ., στο χώρο εκκίνησης του νυχτερινού αγώνα (γραμματεία). Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ.


Και άλλες εκπλήξεις

Παράλληλα με το 1ο Night Run Καλαμάτα θα γίνονται και άλλες δραστηριότητες. Μικροί και μεγάλοι  θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε «αθλητικούς στίβους μάχης» και σε πολυσύνθετες σκυταλοδρομίες παιγνιώδους μορφής. Όλοι όσοι μετάσχουν, θα λάβουν μέρος σε ομαδικό πρόγραμμα zumba που θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες εξειδικευμένης ομάδας από τη σχολή χορού Fame.  Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δωροεπιταγών. H εκδήλωση θα υποστηρίζεται σε όλη την διάρκεια της από disc jockey.
Να σημειωθεί ότι κοντά στον αγώνα θα είναι και ο Ερυθρός Σταυρός με τους Σαμαρείτες.