Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 13:51

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Στις 18 Οκτωβρίου οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθούν οι πρώτοι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Πελοποννήσου, που αφορούν αθλητές και αθλήτριες μέχρι 16 ετών.

Τους εν λόγω αγώνες, που είναι ανοιχτοί σε συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 με την στήριξη του Δήμου Καλαμάτας.
Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, χωρίς την παρουσία θεατών και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας.
Ηδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον πολλοί σύλλογοι όπως: ΓΣ Αρκαδίας, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου, Δρυόπες Κρανιδίου και
φυσικά ο διοργανωτής Γ.Σ. Ακρίτας 2016. Η προκήρυξη των αγώνων υπάρχει στην ιστοσελίδα http://akritastivos.gr/peloponnese-games/.
Να σημειωθεί ότι στους αγώνες θα δοθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά, ενώ θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και υψηλό επίπεδο οργάνωσης.
Παράλληλες δράσεις είναι η επίδειξη άλματος επί κοντώ με την παρουσία διακεκριμένων πρωταθλητών, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί pasta party στους χώρους του Elite city Resort, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την υπέροχη συλλογή Ολυμπιακών ενθυμίων.
Η οργάνωση της νέας σειράς ημερίδων στίβου έρχεται για να συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα διασυλλογικά και πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ. Οι αναπτυξιακοί
αγώνες έχουν στόχο να αποτελούν κίνητρο συνεχούς εξέλιξης και αξιολόγησης των επιδόσεων των παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται με τον διοργανωτή
Γ.Σ. Ακρίτα 2016 ( Πέτρος Παπαδόπουλος, papado32@ath.forthnet.gr Τηλ. 6944 204 473 www.akritastivos.gr, www.facebook.com/AkritasStivosKalamata).