Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 15:04

Roland Garros: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Roland Garros με τις δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται την Τρίτη (06/10) και τις άλλες δύο την Τετάρτη (07/10).

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης έγινε γνωστός και ο τελευταίος αθλητής που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά των ανδρών στο Roland Garros.

Μετά από μία αναμέτρηση που άργησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών και άλλαξε γήπεδο διεξαγωγής, ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επικράτησε με 3-0 σετ επί του Αλτμάγιερ και έκλεισε την οκτάδα.

Εκεί φυσικά βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος τη Δευτέρα επικράτησε με 3-0 σετ κόντρα στον Ντιμιτρόφ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στα προημιτελικά ενός Grand Slam.

Αντίπαλός του θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ με τον οποίον έπαιξαν πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του Αμβούργου. Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/10) και πιθανότατα θα είναι ο πρώτος εκ των δύο που θα γίνουν. Στον δεύτερο θα αγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί. Η αρχή θα γίνει με το ζευγάρι του Σβάρτσμαν με τον Τιμ, ενώ το βράδυ της Τρίτης (06/10) θα έχουμε την μάχη ανάμεσα στον Σίνερ και τον Ναδάλ.

Οι νικητές των ζευγαριών ανά ημέρα θα κοντραριστούν και στα ημιτελικά. Αυτό σημαίνει ότι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Σβάρτσμαν και τον Τιμ θα παίξει με αυτόν που θα προκριθεί από το Σίνερ - Ναδάλ, ενώ όποιος περάσει από το Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει εκείνον που θα επικρατήσει στο Τζόκοβιτς - Καράνιο Μπούστα.

Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τρίτη 06/10

Σβάρτσμαν - Τιμ

Σίνερ - Ναδάλ

Τετάρτη 07/10

Ρούμπλεφ - Τσιτσιπάς

Τζόκοβιτς - Καρένιο Μπούστα

Πηγή: sport24.gr