Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 12:02

ΣΚΑΚΙ: Οι νικητές στο τουρνουά του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή αρκετών σκακιστών και σκακιστριών έγινε την περασμένη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, το 8ο Νεανικό Ράπιντ «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας».

Οι συμμετέχοντες επέδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα και συνεργάστηκαν άψογα ώστε να πραγματοποιηθεί ένα όμορφο σκακιστικό τουρνουά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου της Ε.Σ.Ο. Συγκεκριμένα στο τουρνουά συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά) οι: Αργυριάδης Γιώργος, Βασιλοπούλου Άννα, Κάππος Αθανάσιος, Καψαλόποδας Αντώνης, Κουντούρη Χριστίνα, Μακρής Μάριος, Μουρκάκου Μιχαέλα, Ξυπόλιτος Βασίλης, Ποντίκης Βασίλης, Ποντίκης Στέφανος, Σταματελόπουλος Γιώργος, Σκουρτσίδης Άγγελος, Φύκιρης Περικλής.

Νικητής του τουρνουά αναδείχτηκε ο Άγγελος Σκουρτσίδης, δεύτερη στην τελική κατάταξη ήταν η Χριστίνα Κουντούρη και τρίτος ο Μάριος Μακρής. Πρώτο κορίτσι του τουρνουά ήταν η Άννα Βασιλοπούλου και πρώτος στην κατηγορία κάτω των 8 ετών ο Αντώνης Καψαλόποδας. Θα ακολουθήσουν και άλλα τουρνουά τις επόμενες Κυριακές.

Για την πρόκριση στον Πειραιά

Την προσεχή Κυριακή η τετραμελής ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με αρχηγό τον Αργύρη Κινόπουλο, θα αγωνιστεί στον Πειραιά με την ομάδα του Πειραϊκού Ο.Σ. Η συνάντηση αποτελεί τον 1ο γύρο μπαράζ της φάσης των 16 ομάδων της Ελλάδας. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα προσπαθήσει για την πρόκρισή του στις 8 ομάδες.