Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 16:39

ΠΟΛΟ - ΑΡΓΗΣ: Τρεις μικροί στα φιλικά προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ - ΑΡΓΗΣ: Τρεις μικροί στα φιλικά προετοιμασίας

Για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Γ’ εθνικής προετοιμάζεται η ανδρική ομάδα πόλο του Αργη και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, έδωσε το Σαββατοκύριακο φιλικά ματς στην Αθήνα με ομάδες της
πρωτεύουσας.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην αποστολή βρέθηκαν και τρεις αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου, που την περσινή αγωνιστική σεζόν είχαν αγωνιστεί στην κατηγορία μίνι παίδων. Ο λόγος για τους 13χρονους Δημήτρη Χιώτη, Γιάννη Μπαζάνη και τον 11χρονο Αντώνη Πετρόπουλο, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια αγωνιζόμενοι στο πλευρό των μεγαλύτερων συναθλητών τους, αποκομίζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια. Ο Αργης με ανακοίνωσή του αναφέρεται σε αυτό το γεγονός και τονίζει ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί αθλητές.
“Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την οργανωμένη και μόνιμη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά τμήματα υδατοσφαίρισης, κάνει πράξη τη σύνδεση των ακαδημιών με την ανδρική ομάδα και το επόμενο διάστημα θα προστεθούν νέοι «μικροί» αθλητές στο προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο της ανδρικής ομάδας. Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Αργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης και την εξέλιξη των νέων αθλητών, πάντα με γνώμονα το « Ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενής άμιλλα”, καταλήγει η ανακοίνωση.