Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 12:56

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Κέρδισαν το στοίχημα οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Πελοποννήσου.

Πρόκειται για μια νέα σειρά ημερίδων για παιδιά μέχρι 16 ετών, που έχουν σκοπό να συμβάλουν στην καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ, και να αποτελέσουν κίνητρο συνεχούς εξέλιξης και αξιολόγησης επιδόσεων.

Ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 οργάνωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγώνες και δικαιώθηκε από την παρουσία 300 παιδιών από 8 συλλόγους της Πελοποννήσου και ενός συλλόγου από την Αθήνα ως τιμητική συμμετοχή. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν: ΓΣ Αρκαδίας, ΓΣ Ακρίτας 2016, ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, ΣΔΥ Αργολίδας, Γ.Σ.Μ. Λύκαια Μεγαλόπολης, Α.Ο. Μεγαλόπολης, ΓΣ Γυθείου Πανγυθεατικός, Δρυόπες ΓΑΣΕΡ Κρανιδίου Ερμιονίδας. Α.Ο.Σπύρος Λούης Κορυδαλλού-Νίκαιας.

Η Καλαμάτα κέρδισε λοιπόν το στοίχημα με πολλές συμμετοχές και χαρούμενα παιδιά στους πρώτους αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Πελοποννήσου. Η σειρά θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο στο Λουτράκι, τον
Φεβρουάριο στο Άργος και τον Απρίλιο στην Τρίπολη. Ο διοργανωτής Γ.Σ. Ακρίτας, που είχε τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για τους αγώνες, που τόνωσαν και την οικονομία σε τοπικό επίπεδο με την παρουσία πολλών επισκεπτών στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες βρέθηκαν και στελέχη του ΣΕΓΑΣ, όπως κ. Αργειτάκη, η κ. Παχατουρίδου και ο κ. Βινατσέλας.