Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014 20:38

Σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας βρέθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον
Σε εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας βρέθηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης

Το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες  ο αθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης.
Η πρώτη γνωριμία του Λαζαρίδη με τα παιδιά και την καθηγήτρια τους, Σοφία Πουλοπούλου έγινε τον Φεβρουάριο όταν τον επισκέφθηκαν στο γήπεδο Τένις για ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας και συζήτησαν για την εργασία τους με θέμα: ''αθλητισμός & αναπηρία''.


Ο Γιώργος Λαζαρίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μίλησε γι' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία:
"Στην εκδήλωση που έκαναν και είχα την τιμή να παραβρεθώ παρουσίασαν εργασίες τους με θέματα: την "Κίνα", το "σύμπαν","αθλητισμός & αναβολικά" και "αθλητισμός & αναπηρία". Εξαιρετικές εργασίες, σωστή προσέγγιση των θεμάτων, καταπληκτική δουλειά, ομιλητές θαύμα. Συζητήσαμε, μου έκαναν ερωτήσεις, μετέφεραν τον προβληματισμό τους, ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα των ΑμεΑ ελλείψεις και δυσκολίες στην καθημερινότητα, για την προσπάθειά μου και έστειλαν το μήνυμα τους, "όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι". Πέρα από πρωτιές και επιτυχίες που χρειάζονται όταν κανείς πρωταθλητισμό θεωρώ, ότι η επαφή, η συζήτηση, η γνωριμία μα τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας για εμένα. Δίνουμε πράγματα, περνούμε πράγματα, ιδέες, απόψεις και δύναμη. Χαίρομαι που βλέπω παιδιά ώριμα, ευαίσθητα, προβληματισμένα, θυμωμένα, σίγουρα και αποφασισμένα να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις. Παιδιά που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο.
Πηγή δύναμης που μου δίνει ώθηση να συνεχίσω αυτό που κάνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές και τους καθηγητές του Μουσικού σχολείου για την τιμή που μου έκαναν να είμαι σήμερα μαζί τους. Εύχομαι από καρδιάς, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνουν στην ζωή τους. Με "δύναμη ψυχής" και "μαγκιά" συνεχίζουμε…".