Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2020 15:50

Με επιτυχία και η β’ φάση της ημερίδας στίβου του Μεσσηνιακού (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Με επιτυχία και η β’ φάση της ημερίδας στίβου του Μεσσηνιακού (φωτό)

Τη δεύτερη φάση της αναπτυξιακής ημερίδας στίβου για την ακαδημία διοργάνωσε το Σάββατο ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ήταν η σειρά των παιδιών Ε’, Στ ́ Δημοτικού και Α ́ Γυμνασίου να αγωνιστούν στο μήκος, το μπαλάκι, τον δρόμο ταχύτητας 60μ και στον δρόμο ημιαντοχής 600μ. Οι αγώνες σημείωσαν επιτυχία, με τους προπονητές να καταγράφουν τις επιδόσεις των μικρών παιδιών, ώστε να μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη τους, καθώς και ποια από τα παιδιά ξεχωρίζουν. Το ευχάριστο ήταν ότι αρκετά παιδιά έκαναν εκπληκτικές επιδόσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει την σωστή προπονητική δουλειά που γίνεται και καταδεικνύει ότι το μέλλον του μεσσηνιακού στίβου είναι εδώ.

Τα παιδιά με την σειρά τους απέκτησαν αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες για το μέλλον και έδειξαν ότι είναι έτοιμα να στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Πρωτίστως όμως αυτό που τονίστηκε από τους προπονητές στα παιδιά, ήταν η ενθάρρυνση και η επιβράβευση για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους. Να σημειωθεί ότι πριν αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της ημερίδας τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., όπως ένας κενός διάδρομος στους δρόμους ταχύτητας σύμφωνα με τους κανόνες της Γ.Γ. Αθλητισμού, απολύμανση των οργάνων που χρησιμοποιούνταν ευρέως, χρήση μάσκας από τους διοργανωτές- προπονητές.