Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2020 18:44

Lockdown: Τι ισχύει για τον χρονικό περιορισμό στη σωματική άσκηση

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα το τρέξιμο επιτρέπεται χωρίς χρονικά όρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Τα δεδομένα που υπάρχουν.

Διαφορετική προσέγγιση σε όσους επιλέγουν να αθληθούν σε σχέση με την πρώτη καραντίνα δείχνει η Κυβέρνηση σε αυτό το lockdown.

Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν την Άνοιξη αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός τόσο στην ώρα, όσο και στην απόσταση για όσους επιλέξουν να τρέξουν. Φυσικά, θα πρέπει να υπάρχει και μία λογική.

Για να τρέξει κάποιος θα πρέπει να στείλει 6 στο 13033 μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που απαιτούνται (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση). Να επισημάνουμε ότι την ώρα της άθλησης οι δρομείς μπορούν αν μη φορούν μάσκα κάτι που είναι υποχρεωτικό πριν ξεκινήσουν το τρέξιμο, αλλά και μετά από αυτό.

Επιπρόσθετα κάποιος μπορεί να τρέξει μόνος του ή με ένα ακόμα άτομο αρκεί να τηρούν τις απαραίτητες μεταξύ τους αποστάσεις. Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και θα πρέπει ο καθένας να είναι προσεκτικός στις αλλαγές των μέτρων μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το κολύμπι στη θάλασσα επιτρέπεται ως άθληση, σε σχέση με τις ημέρες με το Lockdown1, που βεβαίως απαγορευόταν λόγω της εποχής.

Πηγή: sport24.gr