Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 15:58

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ματαιώθηκαν οι αγώνες του Διομήδη Άργους με την Ανταλιασπόρ

Γράφτηκε από τον

Ο Διομήδης Άργους δεν θα μετάσχει στο European Cup των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020- 21, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ γνωστοποίησε χθες τη ματαίωση των αναμετρήσεων της ελληνικής ομάδας με την Ανταλιασπόρ για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία γνωστοποίησε την αναβολή των αγώνων σε εννέα ζευγάρια για τον 2ο γύρο του European Cup των ανδρών, καθώς και σε τέσσερα ζευγάρια για τον 3ο γύρο του European Cup των γυναικών, η EHF τονίζει ότι η ίδια και οι σύλλογοι κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια για τη διεξαγωγή των αγώνων, ωστόσο οι περιορισμοί των εμπλεκόμενων αρχών καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίησή τους, «λόγω του μεγάλου βάρους που τίθεται επάνω στους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης της ενδεχόμενης καραντίνας για ολόκληρες ομάδες». Έτσι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι οι αναμετρήσεις του Διομήδη με την Ανταλιασπόρ δεν θα πραγματοποιηθούν και πως η τουρκική ομάδα παίρνει το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Τη ματαίωση των αγώνων με την Ανταλιασπόρ γνωστοποίησε και ο Διομήδης Άργους μέσω Facebook. Στη σχετική ανάρτηση των «λύκων» επισημαίνεται:
«Άδοξο τέλος για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία λόγω της πανδημίας. Η EHF δεδομένων των περιορισμών των Ελληνικών Αρχών και το εν ισχύ lockdown στη χώρα μας, κατέληξε στην απόφαση ότι είναι ανέφικτη η διεξαγωγή των αγώνων ανάμεσα στον Διομήδη και την Antalyaspor και προχώρησε στη ματαίωση τους, δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην Τουρκική ομάδα».