Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020 12:03

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: “Χάλκινος” στο Ευρωπαϊκό της Βουλγαρίας ο Γιάννης Καλογερόπουλος (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία για την ποδηλασία, καθώς η ελληνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Μια επιτυχία που έχει και μεσσηνιακό χρώμα, αφού στο βάθρο ανέβηκε και ο Γιάννης Καλογερόπουλος από την Κυπαρισσία. Η εθνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γιάννη Καλογερόπουλο, Σωτήρη Μπρέτα και Κωνσταντίνο Λιβανό πήρε την 3η θέση στο ομαδικό σπριντ, νικώντας την Ισπανία στον αγώνα για το χάλκινο. Είναι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων σε ομαδικό αγώνισμα για την Ελλάδα.

Τι έγραψε ο Καλογερόπουλος

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος σε ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook περιέγραψε τα συναισθήματά του: «11/11/20.. μία κομβική και ζωτικής σημασίας για εμένα ημερομηνία! Τρίτη θέση λοιπόν και χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας! Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες, καθώς τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα! Θα ήθελα όμως να εστιάσω την προσοχή μου στους συναθλητές μου Σωτήρη Μπρετα και Κωνσταντίνο Λίβανο, που με μόλις ένα μήνα προετοιμασίας καταφέραμε το απίστευτο! Η χημεία που έχουμε αναπτύξει, αποδείχθηκε εχθές με τη διάκριση μας! Ξεχωριστή θέση όμως για αυτή την επιτυχία έχει και ο κ. Λάμπρος Βασιλόπουλος, ο οποίος έκτος από προπονητής μας είναι και φίλος, μέντορας συνοδοιπόρος μας! Είναι αυτός που μας οραματίστηκε, μας πίστεψε και μας προέτρεψε για το ακατόρθωτο! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα συγκινητικά σας μηνύματα! Τα καλύτερα έρχονται!”.
Κ.Μπ.