Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 11:46

Νέα αναβολή των εκλογών στο ΣΕΓΑΣ

Γράφτηκε από τον
Νέα αναβολή των εκλογών στο ΣΕΓΑΣ

Το νέο έτος θα γίνουν τελικά οι εκλογές του ΣΕΓΑΣ, αφού το ΔΣ αποφάσισε, στο πλαίσιο της νομιμότητας, να τις αναβάλει και να προχωρήσει εκ νέου στην προκήρυξή τους μετά την έλευση του νέου έτους (2021).

Ο ΣΕΓΑΣ στην ανακοίνωσή του αφήνει υπόνοιες ότι χρειάστηκε να κατατεθεί τροπολογία ειδικώς για τη ματαίωση των εκλογών του ΣΕΓΑΣ και για το λόγο αυτό κατηγορεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Αρχικά οι αρχαιρεσίες στην αρχαιότερη ελληνική αθλητική ομοσπονδία είχαν προκηρυχθεί για τον Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την αναβολή των εκλογών: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, ενεργώντας όπως πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, (ακόμα και αν κάποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες είναι εμφανώς προσχηματικές) αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του την ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που είχαν προγραμματισθεί για τις 16-17/12/2020.
Οι εκλογές θα προκηρυχθούν μετά την 1/1/2021.
ΥΓ1: η ανάγκη να κατατεθεί τροπολογία ειδικώς για την ματαίωση των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, αποδεικνύει ότι οι εκλογές της είχαν προκηρυχθεί απολύτως νόμιμα.
ΥΓ2: όσες φορές και αν ματαιώσει τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ ο κύριος Αυγενάκης, αυτό που φοβάται δεν θα το αποφύγει».