Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2020 15:57

Χρυσό μετάλλιο η Μαρία Πρεβολαράκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης!

Γράφτηκε από τον

Με τεράστια εμφάνιση στο Βελιγράδι η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης.

Ιστορία ξανά έγραψε η Μαρία Πρεβολαράκη.

Το "χρυσό" κορίτσι της ελληνικής πάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βελιγραδίου και έκλεισε με φανταστικό τρόπο το 2020.

Στον μεγάλο τελικό της Τρίτης (15/12) η Μαρία επικράτησε στα σημεία με 5-1 της Ροξάνα Ζάσινα (Πολωνία) και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Πρεβολαράκη θυμίζουμε ότι από το 2019 έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αυτή θα είναι η 3η της παρουσία στην σπουδαιότερη διοργάνωση του πλανήτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 5-1 της έφερε το χρυσό αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να το κερδίσει χωρίς να έχει χάσει σημείο στη διοργάνωση.

Η πρωταθλήτρια μας που την Δευτέρα (21/12) θα κλείσει τα 29 δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της και έδειξε σ' όλη την διοργάνωση πως ήταν έτοιμη για σπουδαία πράγματα.

Με τιτίβισμα στο twitter συνεχάρη την Μαρία Πρεβολαράκη για την επιτυχία της ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια στη Μαρία Πρεβολαράκη για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ελευθέρας Πάλης. Μπράβο στην πρώτη Ελληνίδα που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου».

Πηγή: gazzetta.gr