Τρίτη, 27 Μάιος 2014 20:19

Διεθνής αγώνας τζετ σκι και φέτος στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Διεθνής αγώνας τζετ σκι με συμμετοχές από όλο τον κόσμο θα διεξαχθεί και φέτος στην Καλαμάτα, από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου.


Πρόκειται για ένα σημαντικό διεθνές γεγονός που θα γίνει την την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, όπου θεωρούν ότι η διεξαγωγή του στην αρχή της τουριστικής περιόδου θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών στην Καλαμάτα και την περιοχή της.
Ο Δήμος Καλαμάτας θα παράσχει την αναγκαία συνδρομή, παραχωρώντας τους χώρους που είναι απαραίτητοι (για παράδειγμα, κεντρικός προβλήτας λιμένος Καλαμάτας) και συμβάλλοντας με υλικά, μέσα και προσωπικό.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Jet Sport, αναμένεται να μετάσχουν 50 αθλητές από 35 χώρες.
Επισημαίνεται ότι έχει εξασφαλισθεί η τηλεοπτική προβολή αυτής της θεαματικής αθλητικής διοργάνωσης σε 20 ελληνικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Μάλιστα, θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη από εξειδικευμένο συνεργείο, που θα επιβαίνει σε ελικόπτερο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα καλύψουν επίσης, προβάλλοντας την Καλαμάτα και την περιοχή της, έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά, εξειδικευμένα στο άθλημα του jet ski.