Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2020 13:04

ΠΑΛΗ - AΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Πλούσιο το αγωνιστικό καλεντάρι για το 2021

Γράφτηκε από τον
ΠΑΛΗ - AΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Πλούσιο το αγωνιστικό καλεντάρι για το 2021

Πλούσιο είναι το αγωνιστικό καλεντάρι του 2021 για τον Αριστόδημο. Ο παλαιστικός σύλλογος με ανακοίνωσή του αναφέρεται στο πρόγραμμα του νέου έτους, αλλά και στους στόχους.

Ο σύλλογος από τη Μεσσήνη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από το Μάρτιο, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα υπενθυμίζει και τους ρεαλιστικούς του στόχους για το άμεσο μέλλον που είναι: " Η παραχώρηση δικού του χώρου άθλησης ...το σπίτι της πάλης.Η οριοθέτηση και αδειοδότηση χώρου στην παραλία της Μπούκας για παράκτιους αγώνες. Η δημιουργία ενός διεθνές τουρνουά πάλης, στην αρχαία παλαίστρα της αρχ. Μεσσήνης το 2022,προς τιμήν και δόξα του καθηγητή Π. Θέμελη, ως ελάχιστος φόρος τιμής και προς ανάδειξη του εντυπωσιακού του έργου"..
Ακόμα στις προθέσεις του Αριστόδημου είναι: " Να αιτηθεί την ανάληψη και συν διοργάνωση του αναπτυξιακού τουρνουά Πελοποννήσου , με τον δήμο Μεσσήνης. 09-10 / 10 / 2021 Πελοποννησιακό αναπτυξιακό τουρνουά πάλης - "Αριστόδημος" Να αιτηθεί την συν διοργάνωση και ανάληψη ενός πανελληνίου πρωταθλήματος στο δήμο Καλαμάτας από τον δήμο Καλαμάτας. (05-06 / 06 / 2021 Πανελλήνιοι αγώνες U11-U13) . Επίσης για τις παραπάνω διοργανώσεις θα χρειαστεί η συν διοργάνωση με ανάληψη υποχρεώσεων από την περιφέρεια σε συνεργασία με τους δήμους. Τέλος θα αιτηθούμε την οικονομική κάλυψη για μεταφορικά ,προς και από πανελλήνιους προορισμούς, για τις συμμετοχές μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, από την περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως έχει το δικαίωμα και προβλέπεται. Με μια ματιά στο αγωνιστικό πρόγραμμα, εύκολα καταλαβαίνεις πως τα μεταφορικά που απαιτούνται μαζί με διανυκτερεύσεις, όπου χρειαστούν, είναι απαγορευτικές χωρίς την αρωγή του κράτους. Ελπίζουμε η ανταπόκριση των δήμων και της περιφέρειας να είναι θετικές, όπως αρμόζει στο μοναδικό σύλλογο της Μεσσηνίας, που αντιπροσωπεύει το άθλημα της ολυμπιακής πάλης.Η Μεσσηνία εκπροσωπείται ,παλεύει και αναγνωρίζεται στα παλαιστικά δρώμενα της χώρα μέσω του Αριστόδημου. Δώστε μας την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και όπως αρμόζει σε ένα νομό σαν τον δικό μας! Ελπίζουμε στην βοήθεια όλων σας για την επίτευξή τους, με την συνεργασία όλων των υπευθύνων και αρμοδίων μπορούμε να διαπρέψουμε!. Η επένδυση στον αθλητικό τουρισμό μέσω Αριστόδημου είναι εφικτή και αποδεικτέα. Επενδύστε στον αθλητισμό, στηρίξτε τον Αριστόδημο, δείτε το όραμα, γιατί η πάλη…μπορεί", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Αριστόδημου., που μεταξύ άλλων εύχεται το 2021 να είναι ειρηνικό και γεμάτο επιτυχίες.

Το πρόγραμμα για το 2021

Μάρτιος
6-7 Αναπτυξιακό τουρνουά πάλης "Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου" ΔΑΣ Ζεφυρίου
27-28 Πανελλήνιο πρωτάθλημα U15

Απρίλιος
3-4 Πανελλήνιο πρωτάθλημα U23
10-11 Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων
17-18 Παιδικό τουρνουά Αθήνα
24-25 Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/ νεανίδων

Μάιος
08-09 Προκριματικοί περιφερειακοί αγώνες U11 -U13
22-23 Παγκρήτιο Αναπτυξιακό - διεθνές τουρνουά ελευθέρας και γυναικείας πάλης - "Α.Π.Ο.Ρ"

Ιούνιος
05-06 Πανελλήνιοι αγώνες U11-U13
12 Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών

Ιούλιος
10-11 Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο.
24-25 αναπτυξιακό πρωτάθλημα στην άμμο

Αύγουστος
28-29 2ο Ολυμπία Καμπ - Αναπτυξιακό τουρνουά "Μπάμπης Χολίδης" - ΤΙΤΑΝ Πύργου

Σεπτέμβριος
25-26 Φάιναλ φορ παίδων U15

Οκτώβριος
02-03 Παγκρήτιο αναπτυξιακό τουρνουά "Κώστας Τριαντάς" - Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ
09-10 Πελοποννησιακό αναπτυξιακό τουρνουά πάλης "Αριστόδημος"

Νοέμβριος
20-21 Πανελλήνιο κύπελλο Ολυμπιακής πάλης.
27-28 Παιδικό αναπτυξιακό τουρνουά Αθήνα

Δεκέμβριος
04-05 Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Αθήνα.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ