Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2020 14:28

Διαδικτυακά τουρνουά σκακιού από το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Η Ακαδημία Σκάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αφήνει το 2020 και μπαίνει στο 2021 με σκακιστικά τουρνουά για όσους αγαπούν το σκάκι.

Από σήμερα έως και τις 6 Ιανουαρίου θα διεξάγονται καθημερινά δύο τουρνουά γρήγορου σκακιού (blitz), στις 6:15 μ.μ. και στις 8:15 μ.μ.. Η συμμετοχή στους αγώνες θα είναι ελεύθερη για όλους τους σκακιστές κάθε ηλικίας και δυναμικότητας. Η μοναδική προϋπόθεση είναι η δωρεάν εγγραφή στην δημοφιλή σκακιστική σελίδα www.lichess.org και o κωδικός συμμετοχής στα τουρνουά θα είναι: kalamatachess.
Στην σελίδα του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας www.nokchess.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων όπως και να βρείτε τους συνδέσμους (links) ώστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους αγώνες. Η συμμετοχή στα τουρνουά δεν είναι δεσμευτική, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε μια παρτίδα και μετά να αποχωρήσετε από το τουρνουά αν το επιθυμείτε. Πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά όπως και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας.