Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2021 12:40

Εθνική πόλο γυναικών: Κόντρα στην Ουγγαρία για την πρωτιά στον όμιλο

Γράφτηκε από τον
Εθνική πόλο γυναικών: Κόντρα στην Ουγγαρία για την πρωτιά στον όμιλο

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει το μεσημέρι την Ουγγαρία (21/1, 15.00) σε ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά.

Τον πρώτο της τελικό στο προολυμπιακό τουρνουά δίνει η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών η οποία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία το μεσημέρι της Πέμπτης (21/1, 15.00).

Το παιχνίδι θα κρίνει την πρωτιά στον Β΄ Όμιλο και στο οποίο μια ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και κυρίως εν όψει του καθοριστικού ημιτελικού του Σαββάτου, που θα κρίνει την πρόκριση, απέναντι είτε στην Ιταλία, είτε στην Ολλανδία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε η Ελευθερία Πλευρίτου: "Ξέραμε ότι στον αγώνα με το Ισραήλ, ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Παίξαμε, όμως, σοβαρά και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση και με όρεξη. Το μυαλό μας, όμως, είναι στο παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία. Η προοπτική για νίκης σε αυτό το ματς είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, με πιο σημαντικά από αυτά τη φυσική κατάσταση και τη διαχείριση του άγχους.

Η νίκη σε αυτό το ματς θα είναι πολύ σημαντική για μας, όχι μόνο για την πρωτιά στο Όμιλο, αφού έτσι κι αλλιώς -μετά τον προημιτελικό- ο ημιτελικός θα είναι δύσκολος. Κυρίως τη θέλουμε γιατί θα ισχυροποιηθεί η αυτοπεποίθησή μας και θα ανεβεί στα ύψη η ψυχολογία μας".

Όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, αθλήτριες, προπονητικό τιμ, φυσιοθεραπευτής, αρχηγός αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ covid, αμέσως μετά τον αγώνα με το Ισραήλ, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.
Πηγή: sport24.gr