Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 18:53

Τένις: Ακυρώθηκε όλο το πρόγραμμα στη Μελβούρνη την Πέμπτη λόγω κρούσματος

Γράφτηκε από τον
Τένις: Ακυρώθηκε όλο το πρόγραμμα στη Μελβούρνη την Πέμπτη λόγω κρούσματος

Την Τετάρτη (03/02) βρέθηκε θετικός στον Covid-19 εργαζόμενος στο ξενοδοχείο που φιλοξενούσε παίκτες σε καραντίνα με συνέπεια να ακυρωθεί όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης στη Μελβούρνη!

Πόσο κρίμα... Ενώ μετά από τόσο πολύ καιρό μπορέσαμε να απολαύσουμε σερί αγωνιστική δράση και με παρουσία κόσμου στις εξέδρες, η χαρά που πήραμε θα διακοπεί τουλάχιστον για μια μέρα.

Οι Αυστραλοί είναι πάρα πολύ αυστηροί με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουν και η είδηση ότι ένας εργαζόμενος σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί τενίστες που βρίσκονταν σε καραντίνα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ήταν ικανή να αναβάλει την αγωνιστική δράση όλου του προγράμματος της Πέμπτης στη Μελβούρνη (62 ματς συνολικά!).

Και τώρα δημιουργείται μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όπου περίπου 500 με 600 άνθρωποι (τενίστες μαζί με τις ομάδες τους) θα πρέπει να απομονωθούν ξανά μέχρι να κάνουν εκ νέου το τεστ και να βγει αρνητικό.

Όπως καταλαβαίνετε, η διεξαγωγή των τουρνουά προετοιμασίας είναι πλέον στον αέρα ενώ μέχρι και το Australian Open τίθεται σχετικά εν αμφιβόλω αν και η αίσθηση που υπάρχει ακόμα είναι ότι θα γίνει κανονικά.

Δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας του καθενός ενώ και πάλι η απόλαυση του να βλέπουμε τένις "φρενάρει" προς το παρόν με την ελπίδα ότι είναι ένα θέμα που θα διαρκέσει μόνο μερικές μέρες-ώρες.

Πηγή: sport24.gr