Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 13:22

Δεν το βάζει κάτω ο Γιώργος Λαζαρίδης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι η προσωποποίηση της θέλησης και του πάθους για τη ζωή για τον αθλητισμό.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να τον πτοήσει η πανδημία, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς. Ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο συνεχίζει τον αγώνα, του ώστε να μπορέσει να βρεθεί στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Τον συναντήσαμε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπου προπονείται εντατικά υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή του στίβου Γιάννη Καλυβιώτη.

"Στόχος το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς"

"Αυτή την περίοδο δίνουμε έμφαση στην φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση με το Γιάννη, ενώ παίζω τένις στα γήπεδα του ΔιαφοροΖΩ με τους Χάρη Αγγελόπουλο, Πάνο Σταυριανέα και Ελίνα Χαντζή. Τουρνουά δεν υπάρχουν λόγω του κορονοϊού", λέει ο Γιώργος Λαζαρίδης και ευελπιστεί από το Μάρτιο ή τον Απρίλιο να μπορέσει να ξεκινήσει η δράση ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση για το Τόκιο.
"Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα συμμετάσχω στα τουρνουά που θα γίνουν την άνοιξη. Στόχος είναι το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αν αυτοί γίνουν φυσικά.

Επίσης έχουμε δηλώσει ότι το φθινόπωρο θα κάνουμε το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο "Ancient Messene Open". Ελπίζουμε να αλλάζουν τα πράγματα και να αρχίσουν πάλι τα ταξίδια και οι αγώνες", μας είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης σ' ένα διάλειμμα της προπόνησης και συνέχισε τη σκληρή δουλειά που θα του επιτρέψει να αναρριχηθεί στην παγκόσμια κατάταξη των αθλητών του τένις με αμαξίδιο.