Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2021 15:08

Australian Open: Το πρόγραμμα των προημιτελικών στους άνδρες

Γράφτηκε από τον
Australian Open: Το πρόγραμμα των προημιτελικών στους άνδρες

Η ώρα για τους προημιτελικούς του Australian Open έφτασε με τους έξι από τους τενίστες (ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς) που συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στην πρώτη οκτάδα της Παγκόσμιας κατάταξης. 

Με τα δύο τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Australian Open 2021 να "σφραγίζονται" από τους Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανο Τσιτσιπά, συμπληρώθηκε το παζλ των "8" στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ, Ντιμιτρόφ-Καράτσεφ για το πάνω μέρος του ταμπλό και Ναδάλ-Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ-Ρούμπλεφ για το κάτω μέρος.

Οι δύο πρώτοι ανδρικοί προημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη όπου ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι του υπερασπιστή του τίτλου, Τζόκοβιτς κόντρα στον φιλόδοξο Ζβέρεφ (12:00GR) ενώ νωρίτερα θα γνωρίζουμε τον πρώτο ημιφιναλίστ από τη μάχη του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον qualifier, Ασλάν Καράτσεφ (06:00GR).

Την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί όπου Ναδάλ και Τσιτσιπάς θα μονομαχήσουν για την είσοδο στην 4αδα ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Ρώσικος εμφύλιος μεταξύ των αήττητων φέτος, Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ.

Είναι χαρακτηριστικό από τους 8 quarterfinalist οι έξι ανήκουν στο Top8 της παγκόσμιας κατάταξης και μόνο ο Καράτσεφ και ο Ντιμιτρόφ είναι εκτός 10αδας.

Πηγή: www.sport24.gr