Δευτέρα, 22 Μάρτιος 2021 10:51

Επέστρεψε στις προπονήσεις η ομάδα πόλο του Αργη

Γράφτηκε από τον

Με το υποχρεωτικό υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει και τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι πολίστες του Αργη Καλαμάτας.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη στο κολυμβητήριο της πόλης και σε πρώτη φάση αφορούν μόνο την ανδρική ομάδα, καθώς επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο αθλητών ηλικίας 15 ετών και άνω.

Οι άνθρωποι του καλαματιανού συλλόγου ευελπιστούν ωστόσο ότι σύντομα θα δοθεί το "πράσινο φως" και για τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος υδατοσφαίρισης. Η ανακοίνωση του Αργη για την επιστροφή στη δράση αναφέρει: "Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας, μετά από έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πού δημοσιεύθηκε στις 14/3/2021 για " χρήση των κολυμβητηρίων σε αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω (γεν. το 2006 και μεγαλύτεροι) που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα κατηγοριών", ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο Καλαμάτας. Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ύστερα από αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ covid ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 4 στους αθλητές της ανδρικής ομάδας, πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 17/3 καθημερινά προπονήσεις. Ευελπιστούμε σύντομα να επαναλειτουργήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα με τους νεότερους αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης της ομάδας μας και να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του αθλήματος μας".