Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 13:19

Κολυμβητικές ημερίδες ορίων για όλες τις κατηγορίες

Γράφτηκε από τον
Κολυμβητικές ημερίδες ορίων για όλες τις κατηγορίες

 

Στην επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας στην κολύμβηση για το σύνολο των αγωνιστικών κατηγοριών προχωρά εντός του τρέχοντος μηνός η ΚΟΕ.

Μετά την προκήρυξη των δύο ημερίδων επιλέκτων (μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη), για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή περαιτέρω ημερίδων με ανοιχτή συμμετοχή.
Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα δύο ημερίδες ορίων, για αθλητές και αθλήτριες 15 ετών και άνω (γενν. 2006), ενώ στις 24-25 Απριλίου θα γίνουν στην πρωτεύουσα άλλες δύο ημερίδες, για κολυμβητές/τριες ηλικίας 13-14 ετών (γενν. 2007-2008). Παράλληλα, ημερίδες ορίων για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες (γενν. 2008 και μεγαλύτεροι/ες) θα πραγματοποιηθούν στις 24-25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της περιφέρειας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν, για το πρώτο Σ/Κ ως τις 12/4 και για το δεύτερο ως τις 17/4. Οι αγώνες θα γίνουν με τα νέα αυστηροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάθε κολυμβητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα αγώνισμα ανά αγωνιστική ημέρα (δύο στο σύνολο).