Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021 20:14

Champions League: Στο Final-8 ο Ολυμπιακός με το 11-11 κόντρα στην Γιουγκ

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ισόπαλη 11-11 με την Γιουγκ στη "φούσκα" της Όστια και κλείδωσε την πρόκρισή της στο Final-8 του Champions League που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο στο Βελιγράδι.

Σπουδαία πρόκριση, μία ακόμα στην πλούσια ευρωπαϊκή ιστορία του, πανηγύρισε την Δευτέρα (19/4) η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, καθώς ήρθε ισόπαλη 11-11 με την ισχυρή Γιουγκ στον πρώτο αγώνα της για τον τρίτο γύρο του Champions League και εξασφάλισε με τον βαθμό αυτό τη συμμετοχή της στο Final-8 της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε κάποια στιγμή να προηγηθεί με τρία γκολ διαφορά, ωστόσο πλήρωσε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι της και χρειάστηκε ένα γκολ του Στέλιου Αργυρόπουλου στα 2' 26'' πριν το φιναλε για να ισοφαρίσει σε 11-11 και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, φτάνοντας στους 11 βαθμούς.

Πλέον, τα δύο ματς που ακολουθούν στην φούσκα της Όστρια απέναντι σε Προ Ρέκο την Τρίτη (20/4, 21:15) και Μαρσέιγ την Τετάρτη (21/4, 18:45) είναι μόνο για το γόητρο, με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παρουσία τους μεταξύ των οκτώ καλύτερων ομάδων του Champions League, με το Final-8 να διεξάγεται τον ερχόμενο Ιούνιο στο Βελιγράδι.

Όσο για τον πρωταγωνιστή του αγώνα από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας αυτός ήταν ο συγκλονιστικός Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς που πέτυχε τα 5 από τα 11 γκολ της ομάδας του και ουσιαστικά ήταν καταλύτης στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Γιουγκ και να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πηγή: sport24.gr