Δευτέρα, 23 Ιούνιος 2014 17:03

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους αθλητές της ακαδημίας

Γράφτηκε από τον

Το περασμένο Σάββατο έγινε η απονομή διπλωμάτων των αθλητών της ακαδημίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας για την σχολική χρονιά 2013/2014.

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με θεατές περήφανους γονείς και φίλους, τα παιδιά έκαναν μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων που ανέπτυξαν την περασμένη σεζόν και που ολοκληρώνεται 30 Ιουνίου.
Τις απονομές διπλωμάτων έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Παντελίδου και Νίκος Μάλαμας. Μετά τις απονομές ακολούθησε μπάρμπεκιου.
Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Χρήστος Χριστόπουλος, ευχαρίστησε τους προπονητές Παναγιώτη Καλογερόπουλο και Κατερίνα Σταμούλη για την συμβολή τους κατά την διάρκεια της σεζόν, τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους και τα παιδιά που έδειξαν περίσσιο ζήλο και επιμονή στην εκμάθηση του αθλήματος. Στα προγράμματα της ακαδημίας συμμετείχαν περισσότερα από 100 παιδιά, ενώ περισσότερα από 3/4 των εγγραφών παρακολούθησαν τα μαθήματα έως το τέλος της σεζόν, γεγονός που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και την αγάπη που έχει η προπονητική ομάδα για το έργο της!

Δεύτερος στην Αργολίδα
ο Χρήστος Πανταζίδης

Την δεύτερη θέση στο τουρνουά του Ρήγα Αργολίδας, το οποίο διεξήχθη 14-16 Ιουνίου στο Athlisis Tennis Center στο Άργος, κατέκτησε ο Χρήστος Πανταζίδης. Αγωνιζόμενος στην κατηγορία κάτω των 12, ο αθλητής του ΟΑΚ νίκησε στον δρόμο για τον τελικό τους Καραμάνο (ΑΕΚ Τρίπολης) και Γεροδήμο (Ρήγας Αργολίδας) για να ηττηθεί από τον πολύ ταλαντούχο Μητσάκο (Ρήγας Αργολίδας) με 6-3 6-3 στον μεγάλο τελικό.
Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν στις κατηγορίες κάτω των 10 ετών ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο οποίος έκανε σπουδαία ανατροπή νικώντας στο κρίσιμο tiebreak τον Δανιήλογλου από το Ρήγα Αργολίδας στον πρώτο γύρο, καθώς και η Δήμητρα Σκορδιά, η οποία με εμπειρία μόλις 8 μηνών έκανε την παρθενική της νίκη σε επίσημο τουρνουά! Συνολικά στην αποστολή συμμετείχαν οι Χρήστος Πανταζίδης, Αγγελική Κουλουμπού, Δήμητρα Σκορδιά, Γιώργος Καρελάς και Δημήτρης Σταυρόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καλή προσπάθεια!

Ξεκίνησε το 1ο "Παπαφλέσσεια Tennis Open"

Στο μεταξύ ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή το ανοιχτό τουρνουά τένις Ανδρών/Γυναικών με την ονομασία "1ο Παπαφλέσσεια Tennis Open".
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Δυτική Παραλία και στην Τέντα. Οι κατηγορίες συμμετοχής είναι Μονά Ανδρών Open, Μονά Ανδρών 45+, Μονά Ανδρών 60+, Μονά Γυναικών Open, Μονά Γυναικών 45+ καθώς και Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών και Μικτά Διπλά.