Πέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 17:29

Ενόργανη γυμναστική: Ο Πετρούνιας πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού

Γράφτηκε από τον

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με άριστη εκτέλεση του προγράμματός του συγκέντρωσε 15.366 βαθμούς στον προκριματικό των κρίκων και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του ενόψει του τελικού του Σαββάτου.

Περίμενε αυτόν τον αγώνα με ανυπομονησία. Οι ακυρώσεις των προηγούμενων αγώνων του τον έκαναν να έχει μεγάλη ανυπομονησία αφού ήξερε πως ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας όχι απλά για να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τους αντιπάλους του από τον προκριματικό.

Ο άρχοντας των κρίκων συγκέντρωσε 15.366 και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αφού είναι δεδομένη τόσο η πρόκρισή του στον τελικό και μάλιστα ως πρώτος αφού κανείς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν μπορεί να φτάσει αυτή την βαθμολογία.

Έτσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε ότι όχι απλά έχει ξεπεράσει τον μεγάλο τραυματισμό του στον ώμο, αλλά ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του βάθρου.

Το τυπικό σκέλος της πρόκρισής του, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης (22/04) όταν και θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο (24/04).

Πηγή: www.sport24.gr