Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2021 12:54

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Στην Καλαμάτα για προετοιμασία Βαγενά και πρωταθλητές του επί κοντώ

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Στην Καλαμάτα για προετοιμασία Βαγενά και πρωταθλητές του επί κοντώ

Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται από αυτή την Κυριακή η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Βαγενά, μαζί με τον προπονητή της Ανδρέα Τσώνη.

Η Βαγενά ανήκει από το περασμένο φθινόπωρο στο δυναμικό του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 και για μια εβδομάδα θα κάνει προετοιμασία στο Δημοτικό Στάδιο.
Στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθούν μετά το Πάσχα και άλλοι πρωταθλητές του αθλήματος, με τον Γ.Σ Ακρίτα να τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι η πόλη και ο σύλλογος αποτελούν επιλογή προπονητικού προορισμού κορυφαίων αθλητών του άλματος επί κοντώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 δημιούργησε την πρότυπη Ακαδημία Άλματος επί Κοντώ το καλοκαίρι του 2020 με στόχο να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, να γνωρίσουν το άθλημα που χαρίζει στην Ελλάδα τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο στίβο. Μέχρι το Νοέμβριο του 2020 ο προπονητής του ΓΣ Ακρίτα κ. Παναγιώτης Λάσκαρης διενεργούσε καθημερινά προπονήσεις με δεκάδες παιδιά που αγάπησαν από την πρώτη στιγμή το Άλμα επί Κοντώ. Το φθινόπωρο του 2020 επιλέξαμε να φέρουμε με μεταγραφή στο ΓΣ Ακρίτα μια σημαντική αθλήτρια του Άλματος επί Κοντώ την κα. Κατερίνα Βαγενά που μας εκπροσωπεί στις διασυλλογικές και διεθνείς διοργανώσεις στίβου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η αθλήτρια κα. Βαγενά μαζί με τον προπονητή κ. Ανδρέα Τσώνη θα βρίσκονται στο στάδιο της Καλαμάτας από την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, για να υλοποιήσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα διάρκειας μιας εβδομάδας. Αμέσως μετά το Πάσχα, θα έρθει στην Καλαμάτα μια πλειάδα καταξιωμένων αθλητών του Άλματος επί Κοντώ για να διεξάγουν την προπονητική τους προετοιμασία. Χαιρόμαστε ως σύλλογος που προσπαθήσαμε και εντάξαμε το Άλμα επί Κοντώ στην πόλη μας και δικαιωνόμαστε για αυτή μας την επιλογή. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας και ο πρόεδρός του κ. Πέτρος Παπαδόπουλος, εύχεται σε όλους καλές γιορτές ενόψει του Πάσχα και ευελπιστούμε σύντομα να επανέλθει σε ομαλά πλαίσια η κοινωνική και αθλητική μας καθημερινότητα. Πληροφορίες για το σύλλογο στο www.akritastivos.gr”.