Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 19:37

Πλήθος κόσμου και βραβεύσεις στην πίτα του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
Πλήθος κόσμου και βραβεύσεις στην πίτα του ΝΟΚ

Δεκάδες νεαροί αθλητές με τους γονείς του γέμισαν χθές το βράδυ την αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας. Η εκδήλωσε συνοδεύτηκε από πολλές βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν ενώ ο πρόεδρος Δημήτρης Κακαλίκας ευχήθηκε στα παιδιά καλή χρονιά και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στον αθλητισμό.
Ο πρόεδρος του ΝΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη συνεργασία με τον νέο πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννη Αδαμόπουλου, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωσε και μάλιστα συμμετείχε τις απονομές.
Επίσης ο πρόεδρος του ΝΟΚ, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. της εταιρείας "ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε." ανακοίνωσε την απόφαση της γενικής συνέλευσης η οποία ομόφωνα ανακήρυξε την πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας "ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε." ως Επίτιμο Μέλος για την προσφορά της εταιρείας στους νέους και νέες της πόλης.
Επιπλέον, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο διάπλους του Μεσσηνιακού κόλπου στην Κορώνη και ότι ο Δήμος θα στηρίξει την διοργάνωση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αλευράς, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Δαβίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Γιάννης Μπάκας, ο εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Γιώργος Σπυρόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί η δήλωση της νεαρής πρωταθλήτριας του ΝΟΚ Βασιλικής Μπάκα, η οποία ευχαρίστησε τις οικογένειες Καρέλια για την συμβολή της στην λειτουργία του κολυμβητηρίου. Μάλιστα τους αφιέρωσε το ένα από τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στους πρόσφατους χειμερινούς αγώνες.«Εάν δεν έβαζαν πετρέλαιο στο κολυμβητήριο θα ήταν αμφίβολη η λειτουργία του, επομένως και η συμμετοχή μας στους αγώνες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωση έγιναν πολλές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα:
Πλακέτες δόθηκαν: Στον Βασιλόπουλο Παναγιώτη για την προσφορά του στον αθλητισμό. Στον Λημνιό Κωνσταντίνο για την προσφορά του στο Ν.Ο. Καλαμάτας. Στον Φραγκούλη Σπυρίδων για την πολυετή συμβολή του στον Κολυμβητικό Μαραθώνιο. Στον Φωτεινάκη Χρήστο για την πολυετή συμβολή του στον Κολυμβητικό Μαραθώνιο.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ
Για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους με την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης καθώς και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2012: Κοντόπουλος Κωνσταντίνος, Μπάκα Βασιλική-Σταυρούλα.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ
Κανελλίδου Ηλιάνα για τη συμμετοχή και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2012. Κωνσταντάρα Κωνσταντίνα-Ειρήνη για τη συμμετοχή και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2012. Λύγουρη Μαρία για τη συμμετοχή και την πρόκριση στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών 2012. Τζώρτζης Διονύσιος για τη συμμετοχή και την πρόκριση στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών 2012.

ΔΙΠΛΩΜΑ
Αγγουράς Δημήτριος για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2012. Αντωνοπούλου Δάφνη για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2012. Θεοδωρακοπούλου Νίκη για τη συμμετοχή της στους αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Κανελλίδης Παναγιώτης για τη συμμετοχή του στους αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Κορδελάκου Μαρία για τη συμμετοχή της στους αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Τζώρτζη Αικατερίνη για τη συμμετοχή της στους αγώνες της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΠΛΩΜΑ
1. Για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Θερινούς Αγώνες 10-11-12 ετών 2012: Αγγουράς Ιωάννης, Αργυροπούλου Αθανασία, Κορδελάκος Νικήτας, Κορδελάκου Ελένη, Λαπιώτη Βασιλική, Λύγουρη Νικολέτα, Μητρόπουλος Αθανάσιος, Μπαζίγος Βασίλειος, Σκιαδοπούλου Ειρήνη, Σκιαδοπούλου Όλγα, Τσάκαλης Γεώργιος, Τσιμπίδη Αλεξάνδρα.
2. Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στους Θερινούς Αγώνες 10-11-12 ετών 2012: Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Καναβού Άρτεμις, Τσάκαλης Βασίλειος
3. Για την κατάκτηση της 3ης θέσης στους Θερινούς Αγώνες 10-11-12 ετών 2012: Αγγελέας Σταύρος, Θεοδωρακοπούλου Ελένη-Δήμητρα, Κάργας Κωνσταντίνος, Τσαΐρη Αρχοντιά-Αιμιλία, Χειλάκου Κωνσταντίνα.
4. Για τη συμμετοχή στους Θερινούς Αγώνες 10-11-12 ετών 2012: Γκίζας Κωνσταντίνος, Πλεμματιάς Νικόλαος, Στυλιανόνουλος Κωνσταντίνος, Τζεφερεμιναίου Αθανασία-Μαρία.

ΠΟΛΟ

ΔΙΠΛΩΜΑ
Για την κατάκτηση της 1ης θέσης με την ομάδα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων και την πρόκριση στην Ημιτελική Φάση: Γιαννακόπουλος Σπυρίδων, Γιαννούλης Παναγιώτης, Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Κοσιφολόγος Θανάσης, Κρεμμύδας Παναγιώτης, Κωνστάνταρος Αλκιβιάδης, Μέγγος Παναγιώτης, Μπεσσής Γεώργιος, Πανταζής Παύλος, Παχτίτης Γρηγόρης, Πλατάρος Δημήτρης, Πολυχρονόπουλος Αναστάσιος, Τζαβέλας Γεώργιος.

ΣΚΑΚΙ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ
Για την διάκριση της ομάδας Παίδων ως Πρωταθλήτριας της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. και την εξαιρετική εμφάνισή της στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων 2012: Βλαχάκης Νικόλαος, Λιάκος Χρήστος, Λουκά Μαριάνθη, Λουκάς Δημήτριος, Μουτζούρης Ιάσονας, Μπακής Απόλλων, Ρομπάκη Μαρία, Φράγκου Μαρία.

ΔΙΠΛΩΜΑ
Για την ανάδειξή τους ως Πρωταθλητές στην κατηγορία τους στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου:
Κλαμπατσέας Χρήστος Κ14, Λουκά Μαριάνθη Κ10, Μουτζούρης Ιάσονας Κ16, Ρομπάκη Μαρία Κ16, Φράγκου Μαρία Κ12
Για την εξαιρετική εμφάνισή τους στην Τελική Φάση των Πανελληνίων Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων: Λουκά Μαριάνθη, Μουτζούρης Ιάσονας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

ΠΛΑΚΕΤΑ
Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist Ν.Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.
Παπαχρήστου Αθηνά για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Laser 4,7 Ν.Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.
ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ
Για τις αθλητικές τους επιτυχίες το 2012: Αδαμοπούλου Στεφανία, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Κατσούλας Παναγιώτης, Κρασοπούλος Παναγιώτης, Κρασοπούλος Στυλιανός, Λάσκαρη Χρυσούλα, Λίτσας Κωνσταντίνος, Τσάμης Ευστάθιος.
• Η ομάδα βολεί κορασίδων που με προπονήτρια την Μπέτυ Κουτσολία πήρε αήττητη τον τίτλο, ανακοινώθηκε πως θα βραβευθεί στην επόμενη εκδήλωση.