Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 12:33

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Θετική εμφάνιση του Αργη σε ημερίδα στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Θετική εμφάνιση του Αργη σε ημερίδα στην Πάτρα

Με 9 αθλητές και αθλήτριες, συμμετείχε ο Αργης στην κολυμβητική ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε το Σάββατο στην Πάτρα.

Για τα παιδιά του Αργη που πήγαν αυθημερόν στην Πάτρα, οι εν λόγω αγώνες ήταν μια δυνατή προπόνηση εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων στα μέσα Ιουλίου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Μπάκας Νίκος, Γεωργιόπουλος Γιώργος, Σκουράκης Κωνσταντίνος, Φεΐμι Γιάννης, Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, Κουρλιά Φαίδρα, Φεΐμι Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ευαγγελία και Πατικοπούλου Αρτεμις (δανεική φέτος στον ΑΟΠΦ). Τα αποτελέσματα, παρά την κούραση ήταν ενθαρρυντικά, με τους αθλητές να συμμετέχουν σε 4 αγωνίσματα στις δύο αγωνιστικές ενότητες (πρωί – απόγευμα).

Να σημειωθεί ότι ο Μπάκας και η Πατικοπούλου (μαζί με τον Αθανασουλάκη, που δεν θα λάβει όμως μέρος λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων) έχουν ήδη πάρει την πρόκριση για το διεθνές μίτινγκ “Acropolis”, που θα γίνει από 28 έως 30 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Ενας πολύ δυνατός αγώνας, που μόνο εμπειρίες μπορεί να δώσει στα δύο παιδιά του Αργη, αφού θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν "αντίπαλοι" με τα "θηρία" της Ελληνικής κολύμβησης: Ντουντουνάκη, Χρήστου, Βαζαίο, Γκολομέεφ, αλλά και ξένους που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το “Acropolis”
και το ελληνικό Open (2η εβδομάδα Ιουνίου, ΟΑΚΑ) είναι η τελευταία ευκαιρία για κάποιους, Ελληνες ή ξένους, να "πιάσουν" όρια για το Τόκιο.