Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 13:00

Καλοκαιρινό καμπ και φέτος από τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016

Γράφτηκε από τον
Καλοκαιρινό καμπ και φέτος από τον Γ.Σ. Ακρίτα 2016

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το τμήμα στίβου του Γ.Σ. Ακρίτα 2016, ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει και φέτος καλοκαιρινό καμπ στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του “Elite City Resort” στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας.

Το καμπ περιλαμβάνει γυμναστική, εκμάθηση των αγωνισμάτων του στίβου, παιχνίδι, διασκέδαση, κολύμβηση, μόρφωση και πολλά άλλα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, υπό την επίβλεψη μιας ομάδας , από άριστα καταρτισμένους συνεργάτες, γυμναστές και παιδαγωγούς, πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά και τους γονείς, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου.
Το καμπ θα λειτουργεί πέντε μέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η διάρκεια του είναι 12 περίοδοι- εβδομάδες, ξεκινώντας στις 28 Ιουνίου. Τα παιδιά έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε 1 ή και περισσότερες περιόδους.
Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 αναφέρει ακόμα τα εξής: “Σας προτείνουμε όπως δηλώσετε το συντομότερο την εβδομάδα ή τις εβδομάδες που βολεύουν σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα καλοκαιριού. Πληροφορίες και εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Ακρίτας κ. Πέτρο Παπαδόπουλο στο τηλ 6944 204 473 και στο petrosakritas@gmail.com, www.akritastivos.gr
Το Καμπ διεξάγεται εδώ και πολλά χρόνια στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Εlite City Resort” καθώς οι υποδομές του είναι μοναδικές: κλειστό προπονητήριο στίβου, γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ, παιδότοπος, τεράστια πισίνα, χώρος με γρασίδι, όλα σε απόσταση αναπνοής από την παραλία της Καλαμάτας. Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τους γονείς και τα παιδιά στους χώρους εστίασης του ξενοδοχείου. Ευπρόσδεκτες συμμετοχές παιδιών από όλη την Ελλάδα, που έχουν έτσι την ευκαιρία να συνδυάσουν το kαμπ με διακοπές και διαμονή στα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.
Σε κάθε περίοδο-εβδομάδα συμμετέχουν περίπου 100 παιδιά, τη φροντίδα των οποίων αναλαμβάνουν 6-8 εξειδικευμένοι γυμναστές-προπονητές. Στη διάρκεια της ημέρας, όταν περάσει το πρώτο δίωρο που περιλαμβάνει αθλητικές δράσεις, μια πλειάδα συνεργατών αναλαμβάνει δράση έως αργά το μεσημέρι. Ψυχολόγος, διατροφολόγος, καθηγητής πληροφορικής και ρομποτικής, επαγγελματίας χορευτής, καθηγητής ξένων γλωσσών, θεατρολόγος, μουσικός και ειδικοί παιδαγωγοί σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του camp.
Εδώ και χρόνια ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα του στίβου, αναπτύσσει το δικαίωμα των παιδιών να συμμετέχουν σε πολλαπλές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως αγώνες, καμπ, εκδρομές, σεμινάρια κ.α. σε συνδυασμό με παιχνίδι και επιμόρφωση. Σας περιμένουμε στο φετινό καλοκαιρινό καμπ με ευθύνη και ευγνωμοσύνη. Καλό καλοκαίρι με υγεία και πολλές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές για όλους”.