Τετάρτη, 26 Μάιος 2021 15:35

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στο περιφερειακό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στο περιφερειακό πρωτάθλημα

 

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Optimist κατέκτησε για δεύτερη χρονιά ο Γιώργος Λημνιός του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, ενώ ο Γιάννης Λημνιός κατέλαβε τη 2η θέση στη κατηγορία Junior στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος, για σκάφη τύπου Optimist και laser 4,7 που έγινε από 20 έως 23 Μαΐου στην Πάτρα.

Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Ι.Ο. Πατρών και Α.Ι.Ο. Ρίου Ιάσων, με το ΝΟΚ να παίρνει μέρος με 4 αθλητές Optimist και 2 αθλητές στην κατηγορία Laser. Οι συνθήκες του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλές σύμφωνα και με τα νέα δεδομένα λόγω Covid.
Στη κατηγορία Optimist , συμμετείχαν 41 σκάφη και πραγματοποιήθηκαν 9 κούρσες, με τον Γιώργο Λημνιό να κερδίζει, όπως προαναφέραμε και φέτος την πρωτιά.
Ο ΝΟΚ διακρίθηκε και στην κατηγορία Junior με τη δεύτερη θέση από το Γιάννη Λημνιό. Καλές επιδόσεις έκαναν και οι Δημήτρης Πατικόπουλος και Αμαλία Μαρισέλ, αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον. Στη κατηγορία Laser συμμετείχαν 21 σκάφη και πραγματοποιήθηκαν 9 κούρσες, όπου από το Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας, συμμετείχαν οι Ξάνθη Μαρισέλ και Κώστας Αδαμόπουλος.

(φωτό αρχείου)