Πέμπτη, 27 Μάιος 2021 13:04

ΣΚΑΚΙ: Ξεκινούν οι δια ζώσης προπονήσεις στο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ: Ξεκινούν οι δια ζώσης προπονήσεις στο ΝΟΚ

Ξεκινούν από σήμερα οι δια ζώσεις προπονήσεις στο σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

“Έρχεται το καλοκαίρι και ελπίζουμε και ευχόμαστε ο Covid να μας εγκαταλείψει. Το σκακιστικό τμήμα είναι έτοιμο να δεχθεί τους αθλητές του σε δια ζώσης μαθήματα και προπονήσεις. Η ακαδημία ξεκινάει την λειτουργία της από την Πέμπτη 27 Μαΐου. Η αίθουσα είναι έτοιμη, τα τμήματα θα είναι ολιγομελή σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει εγκριθεί από την Γ.Γ.Α”, αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.
Τα μαθήματα και οι προπονήσεις θα διεξάγονται από Πέμπτη έως και Σάββατα. Η ανακοίνωση του ΝΟΚ αναφέρει ακόμη τα εξής: “ Αν η συμμετοχή των παιδιών είναι μεγάλη, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και άλλων τμημάτων κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Ο δάσκαλος κ. Θοδωρής Τσεκούρας και η έφορος του τμήματος με χαρά θα υποδεχθούν όλα τα παιδιά στο εντευκτήριο και ελπίζουν ότι σύντομα θα ξεκινήσουν και τα δια ζώσης πρωταθλήματα. Η έφορος μαζί με τους αθλητές εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν ηθικά και υλικά την προσπάθεια, που γίνεται από το Σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. Ευχαριστούν την εταιρεία Καρέλια Α.Ε. και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια, τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο, τον τέως Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Γιώργο Κουτσούλη αλλά και όλους τους ιδιώτες και επιχειρηματίες φίλους. Βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς των μαθητών και προς τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας. Ευχές για υγεία και πλήρη επαναφορά στις προ κορονοϊού ημέρες. Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και την σελίδα του facebook “Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο Καλαμάτας” καθώς και να τηλεφωνήσετε στην Εφορο Σκάκι κα. Χατζηπαναγιώτου-Τσιάλα Τούλα 6945499716 ή στον κ. Τσεκούρα Θοδωρή 6972701590”:.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ