Παρασκευή, 04 Ιούνιος 2021 16:23

Η ΕΟΕ στηρίζει το Ολυμπιακό Χωριό

Γράφτηκε από τον
Η ΕΟΕ στηρίζει το Ολυμπιακό Χωριό

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνέχισε την ενίσχυση του Ολυμπιακού Χωριού μέσα από μια δωρεά με εξοπλισμό και αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την Κεντρική Πλατεία.

Ο σύλλογος Νέα Γενιά «Πράξις» και ο σύλλογος Γυναικών του Ολυμπιακού Χωριού υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την διευθύντρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τένια Μαυροπούλου, και παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα καινούργια παγκάκια και τους κάδους απορριμμάτων που θα εγκατασταθούν άμεσα στην Πλατεία Ολυμπιονικών, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό Χωριό.

Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων ευχαρίστησαν θερμά την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, για την μακροχρόνια και έμπρακτη στήριξη, η οποία βοηθάει να κρατηθεί ζωντανό το χωριό και να αναβαθμιστούν οι υποδομές που δημιουργήθηκαν 17 χρόνια πριν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.

Η κα Μαυροπούλου εξέφρασε την ικανοποίηση της ΕΟΕ για την συμμετοχή της σε αυτόν τον σκοπό, που θα ωφελήσει τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους και ευχήθηκε η νέα γενιά να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο σε θέματα σεβασμού του περιβάλλοντος βοηθώντας με εθελοντικές δράσεις και όραμα στην διατήρηση και ανάδειξή του Ολυμπιακού Χωριού. Τέλος διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων ενισχύοντας με κάθε τρόπο την αναβάθμιση αυτού του τόπου.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ