Σάββατο, 05 Ιούνιος 2021 12:22

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στη Ρώμη με την Εθνική ομάδα ο Χρυσομάλλης του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στη Ρώμη με την Εθνική ομάδα ο Χρυσομάλλης του ΝΟΚ

 

Μεγάλο επίτευγμα για τον κολυμβητή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μάριο - Παναγιώτη Χρυσομάλλη, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων.

Το 17χρονο “δελφίνι” του ΝΟΚ βρίσκεται στην 15μελη αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου στη Ρώμη.
Να σημειωθεί πως ο Χρυσομάλλης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην ημερίδα επιδόσεων των Εθνικών ομάδων τον Απρίλιο, κάνοντας ατομικά ρεκόρ στα 50 μ. και 100 μ. eλεύθερο.
Ετσι κέρδισε με το... σπαθί του μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας, δείχνοντας πως έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο κολυμβητή.
Οι 15 κολυμβητές/τριές, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση είναι οι εξής: Αλέξανδρος Κάχρης, Κώστας Ζαχαριάδης, Κώστας Αποστολάκος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Γιώργος Φύκατας, Απόστολος Σίσκος, Αρίων Ζιάμπρας, Τάσος Κούγκουλος, Κώστας Στάμου, Άννα – Αυγούστα Βλάχου, Χαρά Αγγελάκη, Βασίλης Σοφικίτης, Γιάννης Κοντοβάς, Μάριος – Παναγιώτης Χρυσομάλλης και Δημήτρης Τσαλιαγκός.